Ta makten # normer, ideal & likes (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Ta makten
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2022-03-10
Förlag
Olika Förlag
Medarbetare
Svensson, Emili (form)
Illustratör/Fotograf
Fanny Agazzi
ISBN
9789188613356
Ta makten # normer, ideal & likes (häftad)

Ta makten # normer, ideal & likes

Häftad Svenska, 2022-03-10
289
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Vad händer när du börjar förändra omvärlden istället för dig själv? Mycket av det som skapar rädsla och ångest har med vårt samhälle att göra. Snäva normer och skruvade ideal, ojämställdhet, rasism och medias fulspel. Men med kunskap och verktyg går det att förändra. Vilka verktyg tar du med i din maktsäck? Och bäst av allt det är kul!

Många unga känner oro och ångest. Vi vill uppmuntra dem att ta sin kraft, sin röst och förändra det som inte fungerar. Genom att syna strukturer och normer och visa vilka verktyg som finns för förändring, kan oro och frustration vändas till framtidstro och meningsfullhet. I boken finns intervjuer med personer som själva förändring och de delar mig sig av sina bästa tips. Mer om vilka det är kommer snart!

OLIKA är ett flerfaldigt prisbelönat förlag som utmanar stereotyper med normkreativitet. Vi brinner för jämställdhet och hållbarhet och trycker Svanenmärkt. När du köper böcker eller utbildning från oss bidrar du även till barns och ungas rättigheter. Tillsammans förändrar vi världen!
Visa hela texten

Fler böcker av författarna