Lysande UppfinnarJohanna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
UppfinnarJohanna
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
30
Utgivningsdatum
2018-11-16
Upplaga
1
Förlag
Olika Förlag
Medarbetare
Kvarnström Svensson, Emili (form)
Illustratör/Fotograf
Lovisa Lesse
Dimensioner
205 x 205 x 5 mm
Vikt
222 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188613363
Lysande UppfinnarJohanna (inbunden)

Lysande UppfinnarJohanna

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-11-16
141
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Det här är en bok som många små uppfinnare kan känna igen sig i.

Simsala blixt och dunder, jag har mina ljusa stunder! UppfinnarJohanna vet precis vad hon ska klä ut sig till. Hon behöver en hårtork, mjöl och färg. Och ljusslingan från balkongen. Nu är det bara att sätta igång och uppfinna. Det måste bli bästa showen någonsin.

Sagt om boken:
Bild och text i samverkan präglas av glatt humör, påhittighet och fart. Elever och lärare representerar en svensk skola av idag. Bilderna är lätta att följa och Johanna en tydlig karaktär. Språket är kortfattat och rakt på sak. Emellanåt formulerar Johanna slagfärdiga små sentenser, vilket kryddar texten vid högläsning. Efter scenkaoset, vilket till slut fick alla att skratta, sammanfattar hon: ... är jag inte lysande på det ena sättet så är jag det på det andra . _Lysande, UppfinnarJohanna!_ bjuder på lättsam underhållning med ett genomtänkt innehåll.
BTJ, Tine Billing

 

OLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. MILJÖ OCH HÅLLBARHET: På OLIKA vill vi värna det hållbara och klimatkloka läsandet. Därför trycks våra böcker på andra sidan Östersjön, i Baltikum, på ett FSC-märkt papper och på ett tryckeri som är certifierat med Svanen. Lite närmare, lite dyrare, mycket bättre!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lysande UppfinnarJohanna
 2. +
 3. Här kommer UppfinnarJohanna!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Här kommer UppfinnarJohanna! av Ann-Christine Magnusson, Lovisa Lesse (inbunden).

Köp båda 2 för 282 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lysande UppfinnarJohanna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Härlig bok!

  Så himla roligt med ännu en bok om UppfinnarJohanna. Denna gång med lucia-fokus då hon ska skapa sin luciadräkt - en stämningsfull julgran!
  För er som inte tidigare läst om UppfinnarJohanna kan vi varmt rekommendera hela serien om Johanna - en smart och initiativtagande tjej som uppfinner de mest fantastiska uppfinningarna. Så bra och normkreativa böcker som alla mina barn uppskattat/uppskattar.
  Egentligen lite sent att tipsa om en lucia-bok nu, men då många förskolebarn vill sjunga ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ann-Christine Magnusson