Kämpa smart & dröm stort : mina 9 tips som tar dig dit du vill (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
154
Utgivningsdatum
2021-02-10
Förlag
Olika Förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Illustratör/Fotograf
Mina Oskuizadeh
Dimensioner
194 x 150 x 13 mm
Vikt
328 g
SAB
uDokb
ISBN
9789188613851
Kämpa smart & dröm stort : mina 9 tips som tar dig dit du vill (häftad)

Kämpa smart & dröm stort : mina 9 tips som tar dig dit du vill

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-02-10
185
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Enkelt och konkret till alla, från ung till vuxen som vill veta hur de ska ta sig fram. Hur tar jag bäst kontakt, hur skriver jag det där mejlet, hur formulerar jag mina drömmar?

Massor av vilja, tusen ambitioner men få verktyg. Det är verkligheten för många som hör av sig till mig, och jag har varit en av dem. Jag saknade kontakter och alla odds pekade emot mig. Nu delar jag med mig av mina 9 bästa tips. För det handlar inte bara om att kämpa hårt, utan att kämpa smart. Att göra saker hållbart och på sitt eget sätt.

Negin Azimi är en eftertraktad inspirationsföreläsare i näringslivet och styrelseledamot i SOS Barnbyar. Hon har även blivit utsedd till Sveriges Ungdomsentreprenör och världens yngsta TEDx-arrangör. Boken är skriven tillsammans med journalisten och författaren Leone Milton och illustrationerna är målade av Negins mamma Mina Oskuizadeh.

"Boken är fullspäckad med genialiska övningar som får dig att ta en funderare och vägleder dig till dina drömmar, intervjuer med flertalet berömda profiler såsom Jenny Strömstedt, Sven-Olof Johansson och Sabina Ddumba."
Anahit Tovmasyan, Fanzingo

"Med en stark inre kompass och kompromisslös vilja kan man nå långt. Lägger man till lite ödmjukhet så kan man nå nästan hur långt som helst, se bara på Negin Azimi." Jens Spendrup, entreprenör och företagare

I boken finns även intervjuer med bland andra Dragomir Mrsic, Mouna Esmaeilzadeh, Per Schlingmann, Christer Fuglesang, Elaine Eksvärd och William Spetz.

Sagt om boken:

Boken är fullspäckad med genialiska övningar som får dig att ta en funderare och vägleder dig till dina drömmar, intervjuer med flertalet berömda profiler såsom Jenny Strömstedt, Sven-Olof Johansson och Sabina Ddumba. ...//...Författarens språk är väldigt konkret och rak, vilket gör boken lättläst. Jag som läsare uppskattade verkligen uppdelningen av boken. Det var enkelt att följa med och lära sig om ett nytt tips efter varje kapitel, samt ta del av intervjuer och överraskande övningar som var kopplade till tipsen. I boken fanns det massa intresseväckande karaktärer såsom Gurgin Bakircioglu som levde minimalistiskt, professorn Micael Dahlen som bröt normer och Ljubomir Vranjes som aldrig gav upp på sin dröm om att bli en handbollspelare trots sin längd. Med tanke på karaktärernas variation var varje resa till framgång inte sig lik, alla kämpande på varsitt håll med sina egna bekymmer. Det är lätt att hänt man kanske glömmer bort att berömda personer också går igenom tuffa perioder i livet. ... //...Med hjälp av författarens egna erfarenheter och lärdomar har hon samlat alla läckra godbitar i en bok som garanterat kommer ge dig en motivationsboost. Jag skulle utan tvekan rekommendera denna bok för dig som har tydliga mål inför framtiden men behöver lite hjälp på vägen. Anahit Tovmasyan, Botkyrkas röster

Varje råd förklaras enkelt och konkret och förtydligas med korta intervjuer med passande personligheter. // Mycket förmedlas även genom bilderna; porträtten av de intervjuade personerna är välkomponerade och övriga illustrationer är verkliga eyecatchers. Tillsammans med texten andas de fart och framåtsträvan med smakfulla färgsammansättningar och fascinerande tekniker. Läsaren besparas långrandiga utläggningar, istället formuleras effektivt och konkret det man vill förmedla.
Mia Olofsson, BTJ

Negin har skrivit en mycket viktig bok och jag är stolt och glad att få vara med på ett hörn. I en värld av ökad osäkerhet och polarisering ger den unga guidning och inspiration. Det behöver vi mer av!
Per Schlingmann, entreprenör

Boken är en tankeställare kring hur nya generationer av entreprenörer kan uppmuntras.
Tidningen Företagaren

Negin har en viktig röst i samhället. Hennes fantastiska arbete i kombination med den här boken inspirerar unga som vuxna, till att förändra saker omkring sig till det
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kämpa smart & dröm stort : mina 9 tips som tar dig dit du vill
 2. +
 3. Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten... av Ludmilla Rosengren (inbunden).

Köp båda 2 för 504 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kämpa smart & dröm stort : mina 9 tips som tar dig dit du vill. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Unik bok
  Linnea, 19 april 2021

  En bok som är lättläst och unik med många olika inslag.
  Så kul att få läsa en bok som inte gör så att jag tappar intresse. Det är intervjuer med kändisar, övningar och Negins berättelse är så inspirerande! Hon är bara 22 år och har skrivit en bok, en sann förebild.

 2. Fantastiska berättelser!
  Hannah B., 17 februari 2021

  Bra skildring över hur det är att vara en ung vuxen i dagens samhälle. Intressanta historier från stora profiler, bra tips som min 14-åring tyckte om. Lästes av både mig och mitt barn. Otroligt fina illustrationer i boken. Läsvärd!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna