Fjärde resan Kambodja : men vart tog alla de röda khmererna vägen? - hur kunde de utdragna folkmorden över huvud taget pågå? (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-01-07
Upplaga
1
Förlag
Lumio förlag
Dimensioner
220 x 140 x 11 mm
Vikt
316 g
SAB
Nocdb
ISBN
9789188615145
Fjärde resan Kambodja : men vart tog alla de röda khmererna vägen? - hur kunde de utdragna folkmorden över huvud taget pågå? (inbunden)

Fjärde resan Kambodja : men vart tog alla de röda khmererna vägen? - hur kunde de utdragna folkmorden över huvud taget pågå?

Inbunden Svenska, 2022-01-07
239
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
 Detta är en mästerlig bok om flera olika katastrofer i Kambodja. Spännande som en deckare eller thriller. En dramatisk och avslöjande bok med överraskande infallsvinklar, kryddad med små ypperliga filosofiska mästerstycken. En bok rik på det mesta. Här finns både det stilla och det våldsamma. Här finns de stilla mysterierna, glädjen och humorn - liv och död. En stark rysare!

Författaren har varit verksam som hjälparbetare vid tsunamin - den värsta katastrofen i modern tid - som dödade mer än 230 000 människor. 

Ingvar Ygeman har förutom tsunamin verkat som hjälparbetare i några av de senaste årens värsta naturkatastrofer. Som översvämningarna i Bangladesh och hungerkatastrofen efter torkan i afrikanska Sahel, länderna nära Sahara, och jordbävningen i Himalaya. Och 2010 vid jordbävningen på Haiti och tyfondrabbade Filippinerna 2017.

Som journalist och hjälparbetare har han gjort fyra resor i Kambodja som i boken blir en odyssé med personliga perspektiv på världen - främst i Kambodja.

New look i skyfallsliknande Kambodja-regn? Det kan ibland regna något otroligt mycket just i Phnom Penh! Och man får samtidigt håret tvättat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fjärde resan Kambodja : men vart tog alla de röda khmererna vägen? - hur kunde de utdragna folkmorden över huvud taget pågå?
  2. +
  3. Olof Palme : en intervju

De som köpt den här boken har ofta också köpt Olof Palme : en intervju av Ingvar Ygeman (inbunden).

Köp båda 2 för 431 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ingvar Ygeman