Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
352
Utgivningsdatum
2018-01-30
Upplaga
1
Förlag
Livsenergi
Översättare
Linda Söderlund
Originaltitel
Medical Medium Life-Changing Foods
Dimensioner
247 x 177 x 25 mm
Vikt
999 g
SAB
Vml
ISBN
9789188633057
Medial Läkning : Kostguiden (inbunden)

Medial Läkning : Kostguiden

(13 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-01-30
299
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Anthony William, det medicinska mediet, har hjälpt tiotusentals människor att bli fria från krämpor. I sin första bok, New York Times bästsäljaren Medial läkning, avslöjade han hur vi kan läka oss själva från många sjukdomar och den viktiga rollen näringen spelar. Medial läkning Kostguiden gräver djupare in i de dolda läkande krafterna i frukt och grönt och förklarar hur vi kan ta tillvara på dem och förändra våra liv på vägen. Du får bland annat: Kritisk information om specifika faktorer som bidragit till ökningen av sjukdomar och hur vi kan skydda oss. Kunskap om mat som kan reparera ditt DNA, boosta ditt immunförsvar, förbättra din mentala hälsa, neutralisera ph-värdet i kroppen, skydda dig från andra människors negativa känslor och mycket mer. Tekniker för att förstärka den helande kraften i frukt, grönsaker, örter, kryddor och vild mat från naturen för dina individuella behov. Det här är inte en vanlig bok om näring. Här får du Andens perspektiv, rösten som berättar för Anthony hur det här med hälsa och läkning fungerar, och det skiljer sig ofta dramatiskt från den konventionella medicin som vi är vana vid. Anthony lyfter fram över 50 olika livsmedel från naturen som kan ha en otroligt effekt på vår hälsa och berättar om deras egenskaper, symtom och tillstånd de kan avhjälpa samt vilka känslomässiga och andliga fördelar maten bär. Du får upptäcka: Varför vilda blåbär är återuppståndelsens mat , sparris är ungdomens källa och citroner kan få dig på bättre humör när du har fått dåliga nyheter. Den bästa maten att äta för att lindra gallsten, högt blodtryck, hjärntrötthet och hundratals andra symptom och tillstånd. De speciella läkande krafterna i kiwi, gurka, kokosnöt och mycket mer. Orsakerna bakom matsug och begär, hur vi kan använda stress till vår fördel samt fruktens roll för fertiliteten. Finn även läckra recept för att lindra hundratals olika symptom och tillstånd, till exempel: AUTOIMMUNA SJUKDOMAR CANCER DIABETES MATSMÄLTNINGSPROBLEM VIKTUPPGÅNG SKÖLDKÖRTELPROBLEM TRÖTTHET/UTMATTNING ÅNGEST SÖMNLÖSHET MATALLERGIER INFERTILITET MIGRÄN INFLAMMATION BORRELIA MINNESFÖRLUST
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Medial Läkning : Kostguiden
 2. +
 3. Medial läkning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Medial läkning av Anthony William (inbunden).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Medial Läkning : Kostguiden. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En ny förståelse för vår mat!
  Anette Rosengren, 20 januari 2019

  Efter att jag läst denna fick jag en hel annan förståelse och vetskap om de olika frukter, grönsaker och örter som finns där för att läka och hela oss. Boken har fina bilder, lättläslig text och smarriga recept. Så värt att läsa och följa!! Kommer ha denna bok som uppslagsverk för olika åkommer resten av livet!

 2. Fantastisk bok!
  Maria, 2 december 2018

  Läs den här boken! En av de bästa böckerna som har skrivits om kost och hälsa och den ger dig helt nya perspektiv. Rekommenderas varmt!

 3. Fantastisk spännande
  Malin Berglind, 1 juni 2018

  Intressant o lättläst.
  Så många bra i kloka tips för din hälsa som du kan åstadkomma alledes på egen hand.
  Ett måste i husbiblioteket.

 4. Helt annorlunda tankar om sjukdomar
  Anitabs, 24 maj 2018

  Mycket intressant innehåll! Jag tycker det mesta verkar väldigt trovärdigt, men jag sväljer inte riktigt allt som har med orsak till sjukdomar att göra. Om det stod att orsaken är ett virus, troligen EBV; Epstein Barr Virus, skulle jag acceptera. Här tvekar författaren inte utan är tvärsäker, utan vetenskapliga belägg. Dock är allt om kosten med all säkerhet otroligt nyttig för vår hälsa.

 5. Brilliant precis som Anthonys tidigare böcker

  Han delar sin nytänkande information till oss alla som tröttnat på att vara sjuka och vill vända våra liv med hjälp av hälsosam kost. Hjärtligt och personligt!

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Medial Läkning : Kostguiden