Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
357
Utgivningsdatum
2018-03-01
Förlag
Livsenergi
Översättare
Anders Bellis
Originaltitel
Becoming Supernatural
Dimensioner
215 x 160 x 30 mm
Vikt
599 g
SAB
Vm
ISBN
9789188633095
Hitta din övernaturliga kraft : hur vanliga människor lyckas med det ovanli (inbunden)

Hitta din övernaturliga kraft : hur vanliga människor lyckas med det ovanli

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-03-01
289
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hur skulle det vara att hitta sin inneboende övernaturliga kraft, och vad skulle det innebära? Tänk om man kunde ställa in sig på frekvenser bortom vår materialistiska värld förändra kemin i hjärnan och få tillgång till översinnliga nivåer av medvetenhet skapa en ny framtid och förändra vår grundläggande biologi för att möjliggöra djupgående läkning?

Det är exakt vad läkaren Joe Dispenza erbjuder i den här revolutionerande boken: en kunskapskälla och en verktygslåda som tillåter vanliga människor som du och jag att nå tillstånd utöver det vanliga.

Joe Dispenza är författaren bakom Tänk dig frisk som hamnade på New York Times bästsäljarlista. Han har även skrivit Breaking the Habit of Being Yourself och Evolve Your Brain. Hitta din övernaturliga kraft bygger på den senaste forskningen inom neurovetenskap, epigenetik och kvantfysik för att visa hur den här sortens förvandling går till och hur den kan påverka våra liv. Du kommer få utforska:
Hur du kan frigöra dig själv från det förflutna genom att omprogrammera din kropp till ett nytt sinne
Hur du genom att förändra din frekvens kan skapa verklighet i det generösa ögonblicket nu
Den hemliga vetenskapen kring tallkottkörteln och hur den möjliggör för oss att få tillgång till verklighetens mystiska världar
Hur vi kan förflytta vårt medvetande bortom den begränsade, förutsägbara materialistiska världen in i kvantfältets oändliga möjligheter
Och mycket mer

Joe erbjuder inget mindre än ett program för att ta steget utanför vår fysiska verklighet och in i en ny värld. Han visar vägen med verktyg och övningar, allt från forskningens senaste hjärnbilder till övningar som gående meditationer och allt däremellan. Det här visar vilka vi verkligen är. Jag presenterar framtiden en framtid där var och en av oss kan hitta vår övernaturliga kraft , säger Joe Dispenza.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hitta din övernaturliga kraft : hur vanliga människor lyckas med det ovanli
  2. +
  3. Andra Sidan : nära möten med det okända

De som köpt den här boken har ofta också köpt Andra Sidan : nära möten med det okända av Pierre Hesselbrandt (inbunden).

Köp båda 2 för 537 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hitta din övernaturliga kraft : hur vanliga människor lyckas med det ovanli. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Inte bevisbart innehåll
    Maria Andersson , 2 juli 2019

    Författaren utger sig för att vara forskare och vetenskapsman men detta är inte sant. Läs gärna kritik om honom innan du väljer att beställa boken.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Hitta din övernaturliga kraft : hur vanli...