Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2018-01-24
Förlag
Livsenergi
Översättare
Maria Schneider
Originaltitel
#KnowTheTruth
Medarbetare
Biernat, Gregor (form)
Dimensioner
215 x 155 x 20 mm
Vikt
510 g
SAB
Do
ISBN
9789188633156
Sanningen finns inom dig : när du förändras, förändras allt (kartonnage)

Sanningen finns inom dig : när du förändras, förändras allt

(8 röster)  |  Läs 4 recensioner
Kartonnage Svenska, 2018-01-24
259
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Sanningen finns inom dig : När du förändras, förändras allt

Det här är en bok om den sanning som finns inom dig. Och författaren Gordana Biernat vägleder dig till att finna den. Om du förstår vem du är, inser din plats i tid och rum, hittar ditt flöde och lär dig hur rädslan fungerar, då når du sanningen som finns inom dig och kan se hur unik du är och vilka krafter du besitter.

Gordana Biernat är talaren och författaren från Sverige som blivit hundratusentals människors dagliga livsinspiration världen över. Varje dag bidrar hon till att höja medvetenheten i världen genom sina unika och klartänkta budskap, som vart och ett skapar en våg av reflektion och insikt hos hennes läsare. Idag följer över 320 000 människor henne troget på Twitter för att få hennes guidning om verklighetsuppfattning och medvetenhet i livet och påminnas om att lyssna inåt.

2016 blev Gordana som enda europé utsedd av Oprah Winfrey till en SuperSoul 100 Soul Teacher och är i och med det en på listan över de 100 mest nyskapande visionärer vars tankar och livsverk höjer medvetandet i världen.

Sanningen finns inom dig kan, om du tillåter det, hjälpa dig att skärpa din perception av dig själv genom att påminna dig om vem du verkligen är innerst inne, vad du behöver veta just nu och hur du ska agera i situationen eller vid hindret framför dig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sanningen finns inom dig : när du förändras, förändras allt
 2. +
 3. Livet älskar dig : 7 övningar för inre lycka och läkning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livet älskar dig : 7 övningar för inre lycka oc... av Louise L Hay, Robert Holden (inbunden).

Köp båda 2 för 537 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Sanningen finns inom dig : när du förändras, förändras allt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Magi
  Sara Esfahani, 10 maj 2021

  Bara älskar sättet hon beskriver något så djupt och komplext som universums lag på ett enkelt och begripligt sätt! Helt förälskad i boken.

 2. Boken som aldrig tar slut
  Ulrika, 2 oktober 2018

  En underbar jagstärkande och vacker bok som går raka vägen in i hjärtat.
  Eftersom man slår upp valda delar utifrån "den siffra man dras till" får man till sig just det man behöver vid det tillfället, vilket även innebär att boken aldrig tar slut :-)

 3. För nybörjare.
  Felicia, 10 juli 2018

  Boken är bra, det är det ingen tvekam om. Men om du redan gått in i dig själv ett tag och fått förståelse för hur du själv skapar din värld så kommer denna bok inte ge dig något nytt. Det var lite tråkigt för mig att läsa denna bok för jag har redan lärt mig det som står. Men jag rekommenderar denna bok till någon som är ny på att "gå inåt i sig själv" eftersom innehållet är väldigt bra

 4. Stöttepelare i vardagen
  Prana, 11 april 2018

  Tycker mycket om boken, använder den bl.a som stöttepelare i vardagen. Dvs när jag tycker jag fastnat, glömt det viktiga i livet, frågar jag; "vad behöver jag veta/påminna mig nu?" och så öppnar jag på måfå och det har alltid varit givande. Men jag har också läst långa sammanhängande stycken, när jag avsatt tid att sitta ner en stund. Tycker hon skriver jordnära och vardagsbeskrivande med bra exempel, samtidigt som hon verkligen inte är ytlig och då är jag en som har känt till det boken handl... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Gordana Biernat