Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
201
Utgivningsdatum
2019-02-13
Upplaga
1
Förlag
Livsenergi
Översättare
Astrid Törnkvist
Originaltitel
Everyday Angels
Dimensioner
215 x 150 x 18 mm
Vikt
422 g
SAB
Cm.02
ISBN
9789188633224
Vardagsänglar (inbunden)

Vardagsänglar

Inbunden Svenska, 2019-02-13
302
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Änglarnas kärlek och vilja att hjälpa är villkorslös och oändlig. De står alltid beredda för stöttning och hjälp oberoende av fråga, orsak, personlighet och beteende. Det finns ingen anledning att tvivla på det.

I Vardagsänglar förmedlar Jenny Smedley trygghet om änglarnas närvaro och deras önskan om att få ha kontakt med oss på jorden. Hon ger förnyat hopp till de som undrar om de har en ängel. Du har inte bara en, du har flera! Och hon ger goda råd om hur man kontaktar sina änglar, upprätthåller kommunikationen och vidareutvecklar den med djupare insikt.

Vardagsänglarna är lättast att uppmärksamma och få kontakt med. Dessa små orber (som finns överallt!) kan hjälpa oss med vardagliga ting som att sälja huset eller hitta något som är borttappat. Själsänglarna kan hjälpa oss att utvidga vårt medvetande genom många livstider, ärkeänglarna visar oss den rätta vägen osv.

Med många varma och berikande berättelser hämtade ur livet får läsaren förslag på hur en änglakontakt kan ske, hur en ängel kan visa sig och stötta oss på jorden. Från världens alla hörn får vi svar på att alla har tillgång till det gudomliga.

Ha änglarna på din radar så har de dig på sin, och allt från vardagliga ting till stora frågor kommer att falla på plats lite lättare för dig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vardagsänglar
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 377 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jenny Smedley