Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2019-03-28
Upplaga
1
Förlag
Livsenergi
Översättare
Eva Trägårdh
Originaltitel
Walking in light
Dimensioner
216 x 156 x 26 mm
Vikt
590 g
SAB
Cma
ISBN
9789188633231
Jordmedicin (inbunden)

Jordmedicin

Inbunden Svenska, 2019-03-28
291
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Schamanismen är en livsväg. Att följa hjärtats väg. Denna boken talar till ditt hjärta.

Många av oss uppfattar världen endast med våra vanliga ögon. Vi får tidigt lära oss att passa in i samhället, vandrar på egots väg och vägleds av våra tankar, föreställningar, rädslor och sociala präglingar. Det här sättet att leva kan leda till en känsla av tomhet. I vårt inre längtar vi efter att leva ett mer meningsfullt liv. När vi vandrar den andliga vägen uppfattar vi våra liv och världen omkring oss utifrån en upplevelse av inre frid, kärlek och självförtroende.

Schamanernas sätt att leva handlar om att hedra och respektera sig själva, varandra och allt det i livets väv som främjar ett harmoniskt levnadssätt. Livsväven knyter samman alla livsformer och vi är en naturlig del av den. Vi har mycket att lära av schamanerna för att hitta vår mening i livet. Sandra Ingerman säger att schamaner utstrålar ett inre ljus som har en upplyftande inverkan på alla. I Jordmedicin förser hon oss med en mängd övningar och ger ovärderlig vägledning för både nya och erfarna utövare av schamanism. Framför allt visar Sandra oss på den andliga dimensionen som den högsta verkligheten i vårt universum, och hjälper oss att väva in det osynliga i vårt dagliga liv.

Sandra Ingerman är certifierad terapeut och har praktiserat och undervisat om schamanism och healing i över 30 år. Hon är en uppskattad lärare och kursledare. I den här boken ger hon en detaljerad vägledning om hur man kan leva på schamanens vis genom att göra inre resor. På så sätt kan vi upptäcka kraften i att ha ett syfte, ett fokus och en fördjupad kontakt med de andliga dimensionerna. Mer information finns på hennes hemsida www.sandraingerman.com.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jordmedicin
  2. +
  3. Akashaarkiven : själens resa i det kollektiva medvetandet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Akashaarkiven : själens resa i det kollektiva m... av Ernesto Ortiz (häftad).

Köp båda 2 för 477 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sandra Ingerman