Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2020-01-22
Upplaga
1
Förlag
Livsenergi
Översättare
Lena Öhrström
Originaltitel
Emotional Advantage
Dimensioner
215 x 155 x 25 mm
Vikt
558 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188633453
Känslosann (inbunden)

Känslosann

Inbunden Svenska, 2020-01-22
288
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Randy Taran har lång erfarenhet av att jobba med känslor och vet så väl att varje känsla, emotion och sinnestillstånd vi upplever har kraften att föra oss tillbaka till vårt sanna jag. Boken Känslosann är din guide på vägen.

De senaste åren har intresset för forskning på lycka och positiv psykologi varit enormt och det har skrivits många böcker på ämnet. Det finns en bra förklaring till det: lycka är en grundläggande mänsklig drivkraft. Nu kan man se en ökad nyfikenhet på hela känsloregistret och alla känslor spelar en viktig roll i våra liv.

Alla känslor, positiva som negativa, har något att erbjuda oss bara vi känner till hur vi kan dra lärdom av dem. Neurovetenskapen säger att för att förstå och dra nytta av en känsla så behöver vi identifiera den, vilket inte alltid är så lätt. Tänk om vi kunde se våra känslor som en stig som för oss tillbaka till vår inre kompass? Tänk om vi, liksom alkemister, hade verktygen att omvandla våra känslor och ta kontrollen över våra liv. Tänk om vi kunde förstå även de mest besvärande känslornas budskap till oss för att varna, skydda och driva oss framåt.

Känslosann är en hjälp på vägen. Den ger oss nya perspektiv på våra känslor och visar hur rädsla kan förflytta oss till mod, hur skuld kan lära oss om våra värderingar och hur ilska kan hjälpa oss att sätta hälsosamma gränser.

Randy Taran är en prisbelönt författare och producent, hon har även startat Project Happiness som är ett globalt initiativ för att ge människor resurser och information som behövs för att må bättre.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Känslosann
  2. +
  3. Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmus... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 507 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Randy Taran

  • Emotional Advantage

    Randy Taran

    In recent years, there has been an overwhelming interest in the science of happiness. Happiness is a core, universal human drive, which has opened the door for many to go forward. It's easy to welcome happiness, but life can be messy with other fe...