21 ritualer som stärker din intuition (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
263
Utgivningsdatum
2021-10-25
Upplaga
1
Förlag
Livsenergi
Översättare
Susanne Nobel
Originaltitel
21 Rituals to Ignite Your Intuition
Dimensioner
215 x 155 x 23 mm
Vikt
526 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188633910
21 ritualer som stärker din intuition (inbunden)

21 ritualer som stärker din intuition

Inbunden,  Svenska, 2021-10-25
299
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Om vi följer vår intuition, även om vi inte förstår varför, kan det leda till ett omedelbart genombrott i vår varseblivning.
Theresa Cheung

Vill du stärka din intuition? Är du nyfiken på var den kan leda dig i livet? Oavsett om du redan är medveten om din intuition eller ny på ämnet är detta en bok för dig. Här presenterar författaren Theresa Cheung ett smart, beprövat och spännande sätt att komma i daglig kontakt med din inre visdom, ditt sjätte sinne din intuition. En nära kontakt med din intuition hjälper dig att ta mer inspirerade och bättre beslut i livet.

Intuition är en färdighet som vi kan bli bättre på ju mer vi tränar. Den här boken tar fasta på vad vetenskap och psykologi kan lära oss om intuition och erbjuder ett helt program med konkreta, dagliga övningar för att vi ska träna upp förmågan på ett effektivt och hållbart sätt. Författaren föreslår att vi använder oss av ritualens kraft för att stärka intuitionen, och har gjort ett treveckorsprogram med 21 tillförlitliga och enkla ritualer varje dag. Det är just det antalet dagar som forskningen visar är den magiska gränsen för att etablera en vana, vilket gör ritualen till ett kraftfullt verktyg för att förändra ditt liv till det bättre.

Boken har klassats som bästsäljare av Sunday Times och är skriven av Theresa Cheung en flitig författare till många böcker inom andlig utveckling, varav följande bok även finns på svenska: 21 ritualer Använd naturens kraft för bättre hälsa, harmoni och inre balans.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 21 ritualer som stärker din intuition
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Theresa Cheung