Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-07-27
Förlag
Stevali
ISBN
9789188639004
Spikklubban (e-bok)

Spikklubban (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-07-27
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Berättelsen inleds med att huvudpersonen mottar ett dödsbud från en avlägsen trakt i Himalaya, det är hans bror som avlidit och inledningvis verkar dödsfallet mer tragiskt än oförklarigt, men ju mer information som adderas till berättelsen och ju fler personer som agerar i utkanten av historien desto mer förefaller dödsfallet omgärdat av besynnerligheter.

Lars Leonard beger sig till Indien och utför de uppdrag som ålagts honom, men omständigheterna tvingar honom närmare en verksamhet han inte visste existerade. Heroinets resa från norra Indien är kantad av både övervintrande hippies från hela världen såväl som globala byggkoncerner.

Parallellt utspelar sig en inre resa där vansinnets gräns utmanas och resulterar i en distans som överraskar. Och framför allt väcker vidare frågor.

Vad hände egentligen i Himalaya? vad och vilka är skyldiga? Och skyldiga till vad?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan Groth

  • Whisky & Mat : malt och mat från Skottland, Irland, USA och Sverige

    Jan Groth

    Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2013, Kategori:Mat och dryck i kombination. Motivering: "Jan Groth tar ytterligare ett steg för att visa fram whiskyns överraskande mattycke, nu med stöd av ett sällsynt kvalificerat och maltlystet ko...

  • Kärlekens nytta

    Jan Groth

    Lars Leonard ägnar sina dagar åt arbete och familj, samt att så gått han nu förmår undvika minnet av sin bros begravning. Han har en bra förmåga att anpassa sig till omgivningen och förutsättningarna. Han är dessutom lekfullt intresserad av slumpe...