Ölbryggarboken - brygg ditt öl hemma (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (80.8 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-07-04
Förlag
Stevali
ISBN
9789188639370
Ölbryggarboken - brygg ditt öl hemma (e-bok)

Ölbryggarboken - brygg ditt öl hemma E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF), Svenska, 2018-07-04
59
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Har du någonsin funderat på att brygga ditt eget öl hemma? Då är detta boken för dig. Här hittar du för steg -för-steg instruktioner för vad du behöver göra och vilken utrustning som behövs. Du får även en grundlig genomgång av de viktigaste råvarorna malt, humle, jäst och vatten. Givetvis medföljer även recept på olika öl. Här kan du hitta prisvinnande öl både från författaren och från andra hembryggare.

Det är 3 år sedan första upplagan av Ölbryggarboken Brygg ditt öl hemma kom ut och nu tyckte Peter M Eronson att det var dags att rusta upp boken. Den stora förändringen är att det är helt nya recept jämfört med första upplagan.

Om författaren
Peter M. Eronson är bosatt i Göteborg och Ambjörnarp. Han har varit aktiv hembryggare sedan 2007, bryggt över 200 brygder hemma i sitt eget kök och är certifierad öldomare. Han har skrivit 9 böcker om öl varav fyra om hembryggning. Däribland Kreativ Ölbryggning - tekniker, recept och galna idéer tillsammans med Simon Svensson och även Klona öl Bryggöl efter recept från svenska bryggerier.

I september 2017 släppte han även en ölbok ihop med Jonas Darnell, skaparen av seriefiguren Herman Hedning Beer, Brewing & Bastards Herman Hednings brutalkompletta seriebibel om öl. I över 300 sidor kan du läsa Peters texter om olika länders öl, kultur, historia samt stilar och samtidigt skratta gott åt alla ölrelaterade Herman Hedning-serier.

Peter har även skrivit romanerna För att inte tala om döden och Bland skägg och släthyade. Tillsammans har hans titlar sålt i över 100 000 exemplar.

Läs också mer om hembryggning och öl på hans blogg Fat & flaska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ölbryggarboken - brygg ditt öl hemma. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra och förklarande
    Leif_H, 30 november 2020

    Lättillgänglig och bra förklarande för den (mig) som inte har någon erfarenhet av ölbryggning, ett gott stöd. Ett stort plus är att hela processen presenteras och varför man ska göra det.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peter M Eronson