Flykten till vulkanön (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Dexter Olsson Adventures (del 2)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
676
Utgivningsdatum
2019-07-24
Förlag
Stevali
Illustratör/Fotograf
Nathalie Karlsson
Dimensioner
210 x 135 x 40 mm
Vikt
770 g
SAB
Hcg
ISBN
9789188639561
Flykten till vulkanön (häftad)

Flykten till vulkanön

Häftad Svenska, 2019-07-24

Slutsåld

Andra boken i den nya succéserien för alla åldrar - Dexter Olssons Äventyr!

"Den är så bra att jag tjuvläser på kvällarna!" | THEODOR 8 år

"En av de bästa böcker jag läst!" | ELLY 12 år

"Spännande. Rolig. Bra!" PAULINE 15 år

Dexter Olsson har rymt i en ubåt från Motståndsrörelsen på Svalbard, tillsammans med den supersmarta talande schimpansen Tomas och den talande musen Max, för att ta sig till Afrika och stoppa den onde Evan Kostroff från att tillverka osynlighetsbältet på Vulkanön. Men resan till Vulkanön tar oanade vägar.

Tomas vill hitta sina schimpansföräldrar i Afrikas djungler och Dexter möter den busiga cirkusflickan Nikita. Ska Dexter och hans vänner lyckas hindra professor Ubu-tutu från att masstillverka morfars osynlighetsbälte? Ska Kostroff lyckas bygga upp sina nya rymdvärld och förinta världen? Det blir enkamp mot klockan, där Dexter jagas från alla håll och kanter. Polisen, Svarthattarna och även Elsa, Dexters mamma, ger sig in i jakten efter Dexter.

"Flykten till Vulkanön" är MICHAEL WIANDERS andra bok i serien om Dexter Olssons Äventyr. 12 delar är planerade. Nästa del "Fångar i Luxor" kommer 2019 i juni. Michael Wiander bor i Sundbyberg med sin hustru och två barn. Perfekt som högläsningsbok från fem år och uppåt. Läses av framför allt barn 8-13 år.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Michael Wiander

  • Lång rockad

    Michael Wiander

     När den före detta schackmästaren Josef startar en schackklubb i sin sons skolklass har han ingen aning om vad som väntar. I hänsynslös konkurrens med Centralskolan och dess äregirige mästartränare utsätts Josef och hans elever för fusk och ...

  • Morfars hemlighet

    Michael Wiander

    Första boken i serien om Dexter Olssons Äventyr! " Den är så spännande att man inte kan sluta läsa! " | WENDY 10 år Dexter Olssons morfar är upptäcktsresande och världsberömd uppfinnare. Dexters mamma är arkeolog, men har knappt tid för honom, och...