Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (8.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2019-11-22
Förlag
Stevali
Illustratör/Fotograf
Peter Jönsson
ISBN
9789188639745
Dexter Olsson Adventures - Marias kockskola (e-bok)

Dexter Olsson Adventures - Marias kockskola (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-11-22
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Årets bästa kokbok för barn!

Laga maten från Dexter Olsson böckerna!

I Marias kockskola får du bland annat lära dig att laga morfars favoriträtt jambalaya, Marias pasta pomodoro och den marängsviss som fick Svarthattarna på fall ... Lär dig hemligheten bakom Dexters chokladbollar, morfars stora kanelbullar och mycket annat som t.ex:

- Kreolsk matlagning.

- Amerikansk presidentglass.

- Hemlagade munkar.

I Marias kockskola presenteras även historien bakom varje maträtt. Ett och annat skratt blir det säkert också. Välkommen in i Marias kök.

Gourmand Awards har utsett denna till årets bästa kokbok för barn i Sverige, i och med det är den nominerad till att tävla i finalen om titeln Best in the World , finalen går av stapeln våren 2020.

Michael Wiander är författaren till och skaparen av Dexter Olsson. Han älskar mat och lägger upp det han lagar nästintill dagligen på Instagramkontot perfectchefmike. Michael är utbildad kock och älskar italiensk mat men äter helst indiskt (fast den maten är ju mer tidskrävande = färre böcker blir skrivna).

Peter Jönsson är den som illustrerat Marias kockskola. Han älskar också mat, men det blir ofta mikrovågs-pizza, kanske för att han jämt är upptagen med något nytt projekt (eller vägrar erkänna att han är kass i köket). Peter är lärare i bild på Bryggeriets gymnasium i Malmö. Det är hans elever som illustrerat Dexter Olsson-böckerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Dexter Olsson Adventures - Marias kockskola