Refrängen : en bok om livet - typ (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
57
Utgivningsdatum
2020-03-20
Förlag
Stevali Fakta
Dimensioner
250 x 175 x 10 mm
Vikt
280 g
SAB
Dokc
ISBN
9789188639806
Refrängen : en bok om livet - typ (häftad)

Refrängen : en bok om livet - typ

Häftad Svenska, 2020-03-20
169
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Det här är något så udda som en rolig bok om begravningar. Med inspirerande idéer, roliga tankar och tänkvärda råd om praktiska saker gör Refrängen det till ett nöje att fundera på sitt sista kalas . Boken blir dessutom till stor hjälp och ett fint minne för de som så småningom blir ansvariga för att arrangera begravningen.

Tack och lov behöver de flesta av oss bara planera några få begravningar i livet, men nackdelen med det är att vi aldrig blir vana. Dessutom ska själva planeringen göras snabbt, samtidigt som man står villrådig och behöver hantera sin egen sorg och saknad. Just där och då är det nästan omöjligt att byta perspektiv och planera en annorlunda eller personlig begravning. Många gånger har man inte ens snuddat vid ämnet tidigare, och i värsta fall har de efterlevande helt olika uppfattning om hur det ska vara.

Med den här boken vill författarna sudda bort tabun och ändra vår syn på begravningar. Det finns utrymme att både kryssa i enkla alternativ och att skriva ner dina egna tankar och idéer. Författarna balanserar perfekt mellan en lättsam ton och den tunga vetskapen om att en av dem diagnostiserats med obotlig cancer därav att de kom på tanken att skriva Refrängen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Refrängen : en bok om livet - typ
  2. +
  3. Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, lev längre

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, le... av Anders Hansen, Carl Johan Sundberg (pocket).

Köp båda 2 för 228 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Refrängen : en bok om livet - typ