Varför längtar vi till skogen? (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
42
Utgivningsdatum
2018-09-28
Upplaga
1
Förlag
Linnefors förlag
Dimensioner
210 x 148 x 4 mm
Vikt
121 g
ISBN
9789188651037
Varför längtar vi till skogen? (kartonnage)

Varför längtar vi till skogen?

Kartonnage,  Svenska, 2018-09-28
141
  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
VARFÖR LÄNGTAR VI TILL SKOGEN? är en bildsvit och en samling röster om skogen. Här förenas längtan efter fjällskogar, myrmarker och nordisk blandskog med längtan efter lugn och stillhet, samhörighet och frihet, rörelseglädje, adrenalin och arbetsvilja. I boken ger jägare, skogsbrukare, orienterare, naturguider och andra med skogen i hjärtat sina personliga perspektiv på just skog.
Josefina Syssner fångar skogens mångfald och föränderlighet i enkla och stundtals naivistiska teckningar i blyerts och tusch.

JOSEFINA SYSSNER är forskare och författare. Hon har gett ut tre monografier, varit redaktör för sex antologier och publicerat en lång rad vetenskapliga artiklar och rapporter. Syssner har varit forskningsledare i flera stora forskningsprojekt och är en flitigt anlitad föreläsare. Hennes forskning handlar framförallt om lokal utveckling, politik och planering och om landsbygdens framtid. I den här boken publicerar hon för första gången ut en del av sin omfattande bildproduktion - en bildsvit om skogen i blyerts och tusch.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Varför längtar vi till skogen?
  2. +
  3. Den lodande människan : havet, djupet och nyfikenheten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den lodande människan : havet, djupet och nyfik... av Patrik Svensson (inbunden).

Köp båda 2 för 240 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Josefina Syssner