Säg något kärleksfullt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
471
Utgivningsdatum
2020-06-25
Upplaga
1
Förlag
STILITS / Linnefors förlag
Medarbetare
Holmbom, Jan (form)
Dimensioner
215 x 140 x 32 mm
Vikt
657 g
SAB
Hc
ISBN
9789188657152
Säg något kärleksfullt (inbunden)

Säg något kärleksfullt

Inbunden Svenska, 2020-06-25
219
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Eriks värld är enkel och lugn. Den består främst av kossor, traktorer och ännu fler kossor. Om man frågar honom behövs inget mer i livet förutom möjligtvis en ny ladugård. Den temperamentsfulla, bosniska Elmas liv tillsammans med sin lilla dotter Sara går också i sin vardagliga rytm. Men när Elma och Erik av en tillfällighet träffas blir deras inrutade tillvaro allt annat än förutsägbar.

Säg något kärleksfullt är den romantiska berättelsen om Elma och Erik som tar oss ut på en resa på den svenska landsbygden. Den handlar om kampen mot ensamhet, kärlekens olika former, kulturkrockar och kossor. "Bonde söker fru" kombinerat med "Ensam mamma söker" om man vill sammanfatta.

Fredrik Davidsson är 42 år och före detta mjölkbonde som nu bytt bana och jobbar med anläggningsarbete. Han bor på en gård utanför Tranås med sin familj. År 2015 skrev han under anonymitet boken Spilld mjölk tillsammans med Malin Sundin. Säg något kärleksfullt är hans andra roman.

Dina E. Sacic är 35 år och bor i Tranås med sin familj. Hon har sitt ursprung i Bosnien men har bott i Sverige större delen av sitt liv. Till vardags jobbar hon som affärsutvecklare och har tidigare arbetat på Jordbruksverket. Säg något kärleksfullt är hennes debutroman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Säg något kärleksfullt
  2. +
  3. I hjärtats bibliotek

De som köpt den här boken har ofta också köpt I hjärtats bibliotek av Phaedra Patrick (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »