Sorgrand under naglarna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2020-11-24
Upplaga
1
Förlag
STILITS / Linnefors förlag
Dimensioner
215 x 138 x 12 mm
Vikt
239 g
SAB
Lz
ISBN
9789188657183
Sorgrand under naglarna (inbunden)

Sorgrand under naglarna

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-11-24
249
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Frågorna är många och svaren innebär ofta ännu fler frågor. Den natten när Susse får besked att William tagit sitt liv förändras hennes liv för alltid och ingenting blir någonsin som förr igen. Sorgrand under naglarna är en bok som försöker beskriva Susses egen resa i sorgen, både som ett led i sitt eget
sorgearbete men även för att stötta och hjälpa andra i samma situation. För Susse spelar odlingen en central roll i det arbetet, men även om man inte har ett odlingsintresse är jag helt säker på att denna bok kommer att hjälpa många att hitta strategier att hantera livet "efter". För jag tror att det är det det handlar om; att hitta en strategi att leva igen trots att det vissa dagar är nästan helt outhärdligt att ens tänka den tanken och jag tror inte den strategin är lika för en enda människa på denna jord.
På ett naket, vackert sätt och utan omsvep beskriver Susse hur hon hanterar de situationer och känslor som dyker upp. De våndor, avgrunder och även glädjeämnen som hon har i sitt liv och hur hon sakta men säkert hittar ett sätt att hantera livet "efter". En resa som på intet sätt tar slut eller är över i och med denna bok men som bildar kapitel efter kapitel i livets bok. Det här är en bok som inte lämnar någon läsare oberörd och som man hoppats att ingen förälder någonsin skulle behövt skriva.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sorgrand under naglarna
 2. +
 3. En kvinnas själ

De som köpt den här boken har ofta också köpt En kvinnas själ av Isabel Allende (pocket).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sorgrand under naglarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tung men bra!
  Leonidas, 26 april 2021

  Det va tungt att läsa och minnas tillbaka till den dagen då en av mina bästa vänner lämnade oss! Och minnas begravningen m m! Men nu fick man även lära känna en annan till fin sida av han! Man känner igen sig även! Något som kunde va lite läskigt!
  Du är saknad Wikky ❤
  Fint o starkt av dig Susanne att skriva denna bok!
  /Leonidas

Visa alla 1 recensioner