Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
140
Utgivningsdatum
2021-03-24
Förlag
Linnefors förlag / STILITS
Medarbetare
Holmbom, Jan (form)
Illustratör/Fotograf
Katarina Bauman
Dimensioner
210 x 140 x 9 mm
Vikt
250 g
SAB
O
ISBN
9789188657220
Vardagen i möten med personer med intellektuell funktionsnedsättning (IF) (kartonnage)

Vardagen i möten med personer med intellektuell funktionsnedsättning (IF)

Kartonnage Svenska, 2021-03-24
149
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vardagen i möten med personer med intellektuell funktionsnedsättning (IF) är en handbok, med utgångspunkt i specialpedagogik med inriktning IF och vänder sig till dig som arbetar inom särskola, förskola, grundskola, på gruppboenden, inom daglig verksamhet, på korttidsboenden, boendestöd, LSS-verksamhet, BVC, Habilitering och hälsa och andra verksamheter där man kommer i kontakt med personer med IF. Den här handboken kan också vara värdefull för föräldrar och andra anhöriga samt studerande till exempel på specialpedagogutbildningen, olika lärar- och vårdutbildningar, socionomprogrammet och Barn- och fritidsprogrammet.

Vardagen i möten med personer med intellektuell funktionsnedsättning (IF) är en enkel och praktisk inspirationsbok som tar upp de vanligaste frågorna, vardagssituationerna och begreppen. Målet är att du som läsare ska få både en utökad kunskap, insikt och förståelse för vad IF innebär och inspiration och verktyg inför dina möten med personer med IF. Fokus i boken ligger på oss personal, vårt beteende och bemötande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vardagen i möten med personer med intellektuell funktionsnedsättning (IF)
  2. +
  3. Förstå ditt barns hjärna : 12 banbrytande strategier för att stimulera barnets emotionella och intellektuella utveckling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förstå ditt barns hjärna : 12 banbrytande strat... av Daniel J Siegel, Tina Payne Bryson (häftad).

Köp båda 2 för 389 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »