Digital Libido (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
496
Utgivningsdatum
2018-10-18
ISBN
9789188659989
Digital Libido (e-bok)

Digital Libido (e-bok)

Sex, makt och våld i nätverkssamhället

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-10-18
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Vi ser oss omkring. Och vi vantrivs.

Tillväxten slår nya rekord, fattigdom och analfabetism minskar, teknologiska innovationer skapar fantastiska möjligheter. Samtidigt känner vi alla innerst inne att det är någonting som är fundamentalt fel. Demokratierna har gått i baklås och producerar auktoritära översittare; en växande underklass bedövar sig med snabba kolhydrater och fördummande underhållning. Samhället infantiliseras, det politiska samtalet förfaller.

Alexander Bard och Jan Söderqvist utgår i denna mäktiga tour de force från psykoanalysen och Sigmund Freuds profetiska storverk Vi vantrivs i kulturen när de skärskådar tillståndet i internetåldern.

"Digital Libido : Sex, makt och våld i nätverkssamhället" är en djuplodande och brutalt ärlig analys av människans alltmer akuta vilsenhet i det framväxande nätverkssamhället. Bard & Söderqvist genomlyser varje aspekt av relationen mellan människa och teknologi för att tydliggöra samtidens och framtidens existentiella problematik.

Vad är det som händer?

Och varför?

"Digital Libido" besvarar frågorna du knappt vågar ställa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Synteism - Att skapa Gud i Internetåldern

    Alexander Bard, Söderqvist Jan

    EN NY REVOLUTIONERADE FRAMTIDSVISION FRÅN FÖRFATTARNA SOM FÖRUTSPÅDDE IT-BUBBLAN OCH 11 SEPTEMBER Cyberfilosoferna och framtidsforskarna Alexander Bard och Jan Söderqvist är tillbaka. Efter Futuricatrilogins träffsäkra profetior har de nu formuler...