Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2017-09-07
Förlag
Vox by Opal
ISBN
9789188665058
Papperssjälar (e-bok)

Papperssjälar (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-09-07
134
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Emilia är inte så peppad på livet längre. Hon har inte varit det sen den där dagen förra våren när Theresia blev påkörd av tåget. Men varför påverkar det Emilia så mycket? Det var en fruktansvärd olycka, och hela skolan sörjer, men Emilia var aldrig nära vän med Theresia. Bara ytligt bekanta. Men det är något med den populära tjejens död som stör henne. Något som gör den nya vänskapen med Viktor, Theresias äldre bror, riktigt jobbig.
Ingen annan förstår varför Emilia förändrats så mycket, eller varför hon är så obekväm i Viktors sällskap. Men sanningen är att Emilia har en hemlighet som rör Theresias död. En hemlighet som kan förändra allt.

En stark debut om liv och död, kärlek, vänskap, familjeband och sanningens förödande kraft.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emma Johansson

  • Reaktion Kemi 1 Lärobok

    Helena Danielsson Thorell, Emma Johansson

    Reaktion Kemi ett nytänkande läromedel med en röd tråd Reaktion Kemi är ett nytänkande läromedel som engagerar. Eleven får verktyg för att nå en djupare förståelse där vetenskapliga modeller, ett vetenskapligt förhållningssätt och ett ämnesspecifi...

  • Minun lapseni

    Emma Johansson

    Minun lapseni on kuvakirja jossa tavallaan kerron mitä haluan tehdä isona omien lasteni kanssa. Olen työstänyt tätä kirjaa kolme vuotta ja se sisältää vähän kirjoitusvirheitä.

Bloggat om Papperssjälar