Du springer (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
205
Utgivningsdatum
2019-04-11
Upplaga
1
Förlag
Vox by Opal
Medarbetare
Wiström, Flora (förf.) / Bengtsson, Elin (förf.) / Miketinac, Saga (förf.) / Jonsson, Amanda (förf.) / Edvardsson, Mattias (förf.) / Islam, Ruhani (förf.)
Dimensioner
235 x 155 x 15 mm
Vikt
520 g
SAB
uHc(s)
ISBN
9789188665140
Du springer (häftad)

Du springer

(2 röster)
Häftad Svenska, 2019-04-11
159
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
En novellsamling för alla som är i stadiet, eller kommer ihåg hur det var, att bli vuxen. Perfekt studentpresent!

Vi springer genom livet, ibland fort, ibland långsamt, och ibland förbi händelser som får oss att stanna upp. Kanske får händelserna oss att förändras, att bli nya former av oss själva, kanske händer ingenting och vi springer bara vidare, kanske hamnar vi någonstans mitt emellan och springer vidare som en blandning av de olika versionerna av oss själva.

Vi bad elva personer ge sin version av de här händelserna som antingen definierar oss eller bara rinner förbi utan att lämna några spår. Resultatet blev en samling med noveller, serier och dikter som berättar om att bli vuxen, eller om att inte bli det.

"Du springer är en väl genomförd samling texter! ... Texterna är intressanta och engagerande. De ställer frågor som är relevanta och lätt att identifiera sig med." - Christina Wedenmark, Bibliotekstjänst, häfte 12 2019

"Vilken fin samling texter Du springer är! Läste precis ut den och är överrumplad över hur pass bra och välskrivna alla texterna i boken är. ... En bok med hög igenkänning som jag tror att alla som är eller har varit unga kan känna igen sig." - Agnes Lindholm, agnesbokblogg

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Du springer
  2. +
  3. En i laget

De som köpt den här boken har ofta också köpt En i laget av Gunnar Ardelius, Zulmir Becevic, Martin Bengtsson, Åke Edwardson, Jack Hildén (häftad).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »