Den stora bubblan : hur tekniken formar vår världsbild (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
202
Utgivningsdatum
2018-01-11
Upplaga
1
Förlag
Mondial
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
197 x 138 x 17 mm
Vikt
301 g
SAB
Bv
ISBN
9789188671301
Den stora bubblan : hur tekniken formar vår världsbild (inbunden)

Den stora bubblan : hur tekniken formar vår världsbild

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-01-11
178
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vem eller vad formar din världsbild? Det är lätt att känna sig maktlös inför alla budskap, slagord och tveksamma nyheter i de sociala flödena, och hur de gjort det svårare att prata om viktiga ämnen i samhället. Men det behöver inte vara så.

I Den stora bubblan förklarar journalisten Per Grankvist allt du behöver veta för slippa bli ett offer för algoritmerna och för att ta kontroll över ditt flöde. År 2018 utsågs han till Årets Superkommunikatör i media för sitt sätt att göra svåra saker begripliga, vilket den här boken är ett utmärkt exempel på. Med sitt karaktäristiska sätt att blanda historia, referenser till popkultur och ny forskning med sunt förnuft och en portion torr humor gör Per Grankvist det lätt för dig att förstå hur tekniken formar din världsbild, även om du inte är tekniker. Boken hjälper att inse vilken makt du faktiskt har och hur mycket av dina flöden och din världsbild du kan kontrollera.

*

Per Grankvist är journalist och författare. Hans specialitet är att förklara aktuella ämnen ur nya perspektiv, något han gör varje vecka för tiotusentals följare i sociala medier. Han har skrivit för Sydsvenskan, Veckans Affärer och SvD och dyker upp titt som tätt i SVT och TV4 för att folkbilda. Han är författare till flera uppmärksammade böcker och essäer, och en populär föreläsare.

"Per Grankvist hjälper dig förstå varför du tänker som du gör. Men inte de andra."
Heidi Avellan, Sydsvenskan
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den stora bubblan : hur tekniken formar vår världsbild. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Imponerande
    Nils Ericsson, 14 januari 2018

    Ämnet är komplext och innehåller en hel delbegrepp och nya koncept - ändå lyckas författaren alldeles utmärkt med den svåra uppgiften att göra det begripligt. Har plöjt en stor mängd litteratur i ämnet som inte alltid varit helt njutbar. I "Den stora bubblan" gör Per Grankvist en verklig folkbildarinsats.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Per Grankvist