Make it work : en guide till fungerande relationer (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (179.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Annika R Malmberg
Utgivningsdatum
2017-11-15
Förlag
Mondial
ISBN
9789188671356

Make it work : en guide till fungerande relationer Ljudbok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-11-15

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
MAKE IT WORK!

Alla hamnar vi någon gång i en situation där vi ska försöka komma överens med människor som inte är som vi. Tyvärr tolkar vi ofta andras beteende utifrån hur vi själva skulle ha gjort och allt som avviker från vårt eget sätt blir alltså fel. Hur mycket bättre hade det inte varit om vi istället kunde se vem vi har framför oss - och vad den personen allra helst vill ha av oss?

Make it work handlar om hur du kan få dina viktigaste relationer i livet att fungera, de med din partner, dina barn, dina vänner och arbetskamrater. Om hur alla kan lära sig att utnyttja kraften i våra olikheter. Det är en enkel, underhållande och praktisk guide till hur man blir bättre på att acceptera att andra människor inte alltid är som du, hur man undviker de vanligaste krockarna och hittar sätt att mötas på.

Annika R Malmberg är en av Sveriges främsta föreläsare inom samarbete och kommunikation. Hennes arbete är förankrat i den pedagogiska modell med fyra färger som ofta används för att beskriva människors olikheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Make it work : en guide till fungerande relationer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inte bra!
    Mr......, 28 april 2019

    Inte bra! Saknar det hela! Saknas energi!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Annika R Malmberg