5-sekundersregeln : förändra ditt liv, ditt arbete och ditt självförtroende med vardagsmod (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (185.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sofia Berntsson
Utgivningsdatum
2018-08-08
Förlag
Mondial
Översättare
Matilda Romner
ISBN
9789188671561
5-sekundersregeln : förändra ditt liv, ditt arbete och ditt självförtroende med vardagsmod (ljudbok)

5-sekundersregeln : förändra ditt liv, ditt arbete och ditt självförtroende med vardagsmod Ljudbok

(21 röster)  |  Läs 7 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-08-08

Styckköp

32

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
5 ... 4 ... 3 ... 2 ... 1 - sätt igång! Kan det verkligen vara så enkelt?

Ja, faktiskt. 5-sekundersregeln lär dig hemligheten bakom att övertala den som brukar stå i vägen för din framgång - dig själv. Vi förlitar oss ofta på att andra - föräldrar, lärare, vänner och mentorer - ska peppa oss och hjälpa oss att nå bortom våra rädslor för att leva ut vår fulla potential. Mel Robbins visar oss hur vi istället kan hämta kraften inom oss själva.

Genom forskning och fantastiska exempel på hur andra har gjort lär du dig hur ögonblicken då du kan driva dig själv att nå längre fungerar. Det tar bara fem sekunder, och varje gång du gör det är du i gott sällskap - miljontals människor använder sig av Mel Robbins 5-sekundersregel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av 5-sekundersregeln : förändra ditt liv, ditt arbete och ditt självförtroende med vardagsmod. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tack!
  -, 6 maj 2022

  Genialisk. Mycket bra om hur hjärnan fungerar och om att ta makten över sitt liv.

 2. Älskar den!
  Sandra, 26 december 2019

  En inspirerande bok som peppar, lär ut tips och samtidigt får en att skratta. Riktigt bra!

 3. Inspirerande och lätt att lyssna på
  Iso, 12 december 2019

  Lätt att lyssna på, enkel att förstå, men kan vara svårt att utöva. Boken ger dig inspiration till att ta tag i ditt liv, att pusha dig själv till att sluta hindra dig från att våga göra det du egentligen vill. Värd att lyssna på!

 4. Strunt
  Lena A-M (Stockholm), 19 oktober 2019

  Vad hon ljuger! Hon påstår att hon är världens mest anlitade föreläsare. Men ingen har hört talas om henne. Att hon utan någon som helst utbildning har kommit på en metod som får människor att bli rikare och lyckligare låter som gammalt hedligt bondfångeri. Inga vetenskapliga bevis finns.

 5. 543210
  -, 29 september 2019

  Boken handlar om att agera så efter knappt halva boken gjorde jag som den lär ut. Jag räknade ner 54321 och sedan stängde jag av så ja det funkar faktiskt!

 6. Insiktsfull och inspirerande
  Calle KZ, 18 augusti 2019

  I min mening så är det inte metoden som är omvälvande utan snarare effekten den skapar. Det vill säga att alla historier och personliga upplevelser som delas med i boken är själva kraften.

 7. Enkel regel och ganska inspirerande
  Diddi, 6 augusti 2019

  Enkel regel som man fattar snabbt hur, när och varför man ska använda. Många inspirerande exempel och berättelser från personer som oftast tackar Mel för att ha delat med sig av detta tips. Boken kan kännas lite väl lång för den enkla regeln och lite för mycket hyllning till författaren.

Visa alla 7 recensioner