Den stora bubblan : hur tekniken formar vår världsbild (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (127.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Per Grankvist
Utgivningsdatum
2018-06-04
Förlag
Mondial
ISBN
9789188671714
Den stora bubblan : hur tekniken formar vår världsbild (ljudbok)

Den stora bubblan : hur tekniken formar vår världsbild Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2018-06-04

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vem - eller vad - formar din världsbild? Det är lätt att känna sig maktlös inför alla budskap, slagord och tveksamma nyheter i de sociala flödena, och hur de gjort det svårare att prata om viktiga ämnen i samhället. Men det behöver inte vara så.

I "Den stora bubblan" förklarar journalisten Per Grankvist allt du behöver veta för slippa bli ett offer för algoritmerna och för att ta kontroll över ditt flöde.

År 2018 utsågs han till Årets Superkommunikatör i media för sitt sätt att göra svåra saker begripliga, vilket den här boken är ett utmärkt exempel på. Med sitt karaktäristiska sätt att blanda historia, referenser till popkultur och ny forskning med sunt förnuft och en portion torr humor gör Per Grankvist det lätt för dig att förstå hur tekniken formar din världsbild, även om du inte är tekniker. Boken hjälper att inse vilken makt du faktiskt har och hur mycket av dina flöden och din världsbild du kan kontrollera.

Per Grankvist är journalist och författare. Hans specialitet är att förklara aktuella ämnen ur nya perspektiv, något han gör varje vecka för tiotusentals följare i sociala medier. Han har skrivit för Sydsvenskan, Veckans Affärer och SvD och dyker upp titt som tätt i SVT och TV4 för att folkbilda. Han är författare till flera uppmärksammade böcker och essäer, och en populär föreläsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Per Grankvist