Ta betalt! : hur pris påverkar allt (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
387
Utgivningsdatum
2019-03-20
Förlag
Mondial
Översättare
Malin Haawind
Originaltitel
Confessions of the Pricing Man. How Price Affects everything
Dimensioner
235 x 157 x 25 mm
Vikt
618 g
SAB
Qbl
ISBN
9789188671929
Ta betalt! : hur pris påverkar allt (inbunden)

Ta betalt! : hur pris påverkar allt

Inbunden Svenska, 2019-03-20
229
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Förmågan att ta betalt är den faktor som ger snabbast och störst effekt på ett företags vinst. Trots detta är det få företag som jobbar aktivt med sin prissättning. I Ta betalt visar några av världens främsta prissättningsexperter hur du ska gå till väga för att få rätt ersättning för det värde du och ditt företag skapar.

Varje dag tar vi mängder av beslut om huruvida varor och tjänster är värda vår tid och pengar, samtidigt ägnar vi mycket tid åt att argumentera för det värde en produkt eller tjänst som vi själva säljer har. Priset är där värdet och pengarna möts, från Ubers och Googles algoritmer till bolåneräntor och rabatter under mellandagsrean. Priset är den största ekonomiska kraften som genomsyrar våra liv men det är samtidigt en av de minst förstådda hävstängerna.

I Ta betalt förklarar Hermann Simon, Andreas Jonason och Felix Mörée från världens ledande pris- och marknadsföringskonsultbolag Simon-Kucher & Partners hur du ska se på begreppet värde; hur människor uppfattar det, och hur man kan ta betalt för det. Med flera exempel från deras mångåriga erfarenhet beskriver de på ett lättillgängligt sätt hur du med en genomtänkt prissättning kan hitta konkurrensfördelar, nå kunder mer effektivt (i den digitala världen såväl som den fysiska), använda dig av ledande rön inom beteendevetenskapen och framför allt få lönsamheten att växa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ta betalt! : hur pris påverkar allt
  2. +
  3. Yrke: Influencer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Yrke: Influencer av Linda Hörnfeldt (inbunden).

Köp båda 2 för 426 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ta betalt! : hur pris påverkar allt