Sillbaronen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Morden på Smögen (del 3)
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2017-10-12
Förlag
Mima Förlag
Medarbetare
Sundh, Lars (form)
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
162 g
SAB
Hc
ISBN
9789188681027
Sillbaronen (pocket)

Sillbaronen

(66 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2017-10-12
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Efter Fjällbacka och Sandhamn - nu kommer Morden på Smögen-serien!

»Anna Ihrén kan sin deckarsak. Hon stegrar berättartempot och spänningen stadigt fram mot gåtornas lösningar en midsommarhelg på västkusten.« Mats Johnson, Göteborgs-Posten


»Det här är min favorit i Smögen-serien.« Läs och lyssna

Charles Blake - sonson till Smögens store sillbaron James Blake - hittas död i den nyligen renoverade lotsutkiken på ön. Dödsfallet förbryllar sommarvikarien Nathalie Colette som tillsammans med Sandra Haraldsson är först på plats.
Bara en vecka tidigare har Charles Blake leende intervjuats i affärstidningarna om hur han skall förvalta den stora förmögenhet han ärvt efter sin far som just gått bort. Är det ett självmord - och varför har han i så fall valt att avsluta sitt liv? Och vad pågår egentligen i det gamla köpmanshuset på Smögenbryggan, där familjen Blake lever ett isolerat liv nästan helt utan kontakt med omvärlden?
Sillbaronen är den tredje fristående kriminalromanen i Morden på Smögen-serien.

ANNA IHRÉN är uppvuxen i Stockholm och i Göteborg. I dag bor hon med sin man och sina barn i Sjövik, där de byggt sitt drömhus på ett gammalt betesfält. Under hela sin barndom tillbringade hon sina somrar på Smögen. Strandsittaren är den första fristående kriminalromanen i Morden på Smögen-serien.

»Den som älskar skärgårdsmiljöer och svenska landsbygdsdeckare kommer att njuta av att befinna sig på Anna Ihréns Smögen.« Crime Garden
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sillbaronen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Smögen- och jubileumsmord
    Agge, 2 maj 2023

    Har läst några ur Smögenmorden och några ur Jubileumsmorden. Har tyvärr lite svårt med stora persongallerier. Varje kapitel i början av första boken (Jubileum) började med en ny person och så småningom vävdes det ihop och fick en förklaring. Men då var det lite försent för min hjärna, glömde vilka de var och fick svårt att även pussla ihop med parallellberättelsen som utspelade sig en annan tid.
    Läste ändå flera och det finns något här för den som klarar av många personer i berättelsen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Ihrén