Fyrmästaren (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Morden på Smögen (del 4)
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2017-11-17
Upplaga
1
Förlag
Mima Förlag
Medarbetare
Sundh, Lars (form) / Hedström, Markus (form)
Dimensioner
215 x 140 x 25 mm
Vikt
502 g
SAB
Hc
ISBN
9789188681034
Fyrmästaren (inbunden)

Fyrmästaren

(16 röster)
Inbunden Svenska, 2017-11-17
119
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter Fjällbacka och Sandhamn - nu kommer Morden på Smögen-serien!

Höstmörkret har lagt sig över Sotenäset. Under en promenad till den berömda badplatsen Marmorbassängen får Karl Ström, till vardags analytiker inom polisen, syn på en död kvinna i det kalla vattnet. Det visar sig vara den amerikanska ambassadörens dotter, Tricia Andersen.

Fallet tilldelas Sandra Haraldsson och Dennis Wilhelmson på Göteborgspolisen. Karl Ström framstår snart själv genom en rad omständigheter som huvud- misstänkt. Samtidigt pekar polisduons efterforskningar mot den gamla fyren på Hållö. Kan det finnas en koppling mellan någon av de gamla fyrmästarna och den döda Tricia Andersen?

ANNA IHRÉN är uppvuxen i Stockholm och i Göteborg. Under hela sin barndom tillbringade hon somrarna på Smögen och i dag bor hon med sin man och sina barn i Sjövik, där de byggt sitt drömhus på ett gammalt betesfält. Fyrmästaren är den fjärde fristående kriminalromanen i Morden på Smögen-serien.

Om Anna Ihrén och Morden på Smögen-serien:

»Anna Ihrén har alla förutsättningar att bli lika bra och locka samma publik som Viveca Sten eller Ann Rosman.« Crime Garden

»Anna Ihrén kan sin deckarsak. Hon stegrar berättartempot och spänningen stadigt fram mot gåtornas lösningar en midsommarhelg på västkusten.« Mats Johnson, Göteborgs-Posten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Ihrén