Den tatuerade cirkeln (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Höga kusten-serien (del 2)
Antal sidor
492
Utgivningsdatum
2017-11-21
Förlag
Mima Förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
253 g
SAB
Hce
ISBN
9789188681065
Den tatuerade cirkeln (pocket)

Den tatuerade cirkeln

(31 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2017-11-21
55
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
#1 på Storytels topplista!

»En rafflande historia som också har utrymme för kärlek, värme, eftertanke och humor.« Boktipset

»Spännande, gripande och fartfyllt!« Jennies Boklista


»Jag kommer definitivt att hålla koll på framtida böcker av Casserfelt.«Läs och lyssna

En ung man skjuts ihjäl i Gamla stan. De märkliga omständigheterna gäckar polisinspektör Kajsa Nordin som börjar gräva i fallet tillsammans med den pensionerade kriminalkommissarien Christian Modig från Örnsköldsvik. Spåren leder dem vidare uppåt i landet, till en nyöppnad plastikklinik i Västernorrland. Men vad pågår egentligen i den gula villan i det natursköna landskapet kring Höga kusten-bron?
Allt börjar med att Kajsa, under ett romantiskt restaurangbesök, hör två skott, rusar ut och hittar en svårt skottskadad ung man. Hon påbörjar livräddande insatser, men blir bryskt bortmotad av tre svartklädda män som hon antar vara hemliga poliser. Men snart riktas misstankarna i stället mot henne och hon tvingas ta saken i egna händer.
Detta leder till att hon än en gång kommer i kontakt med Zeta, och via kändiskonstnären ett dolt sällskap med en synnerligen ljusskygg verksamhet. Bland annat med kopplingar till en privat klinik vid foten av Höga kusten-bron.

SUSAN CASSERFELT beskriver själv sina böcker som »Åsa Larsson möter Bruce Willis i Die Hard, men en kvinnlig Bruce Willis. Psykologiska spänningsromaner med mycket action.« Hennes två första deckare har gjort jättesuccé på Storytel, med första- respektive fjärdeplacering på deras topplista. Susan skriver just nu på tredje delen i Höga kusten-serien. Den tatuerade cirkeln är den andra fristående boken i serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den tatuerade cirkeln. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Osannolik
    vivela, 20 juli 2018

    Har just plöjt igenom Susan Casserfelts böcker i högakustenserien. Nja. Spännande? Javisst, men polisens agerande är förhoppningsvis långt ifrån verkligheten. Som fiction är boken underhållande, för huvudpersonerna är klichéartade, närmast att likna vid seriefigurer. Utifrån serieperspektivet är den som sagt underhållande

  2. Inte alls trovärdig!
    Benny Eriksson, 15 juni 2018

    Inte alls trovärdig som polisroman! Om en polis skulle agera på detta vis skulle hen inte överleva länge! Riktigt dålig tyvärr!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Susan Casserfelt

Bloggat om Den tatuerade cirkeln