Växla ner : 77 sätt att leva bättre på mindre (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2017-08-01
Upplaga
1
Förlag
Mima Förlag
Medarbetare
Norrefjord, Andreas (form) / Sundh, Lars (form) / Pettersson, Rasmus (form)
Dimensioner
215 x 145 x 15 mm
Vikt
253 g
SAB
Dokb,Qci
ISBN
9789188681171
Växla ner : 77 sätt att leva bättre på mindre (häftad)

Växla ner : 77 sätt att leva bättre på mindre

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2017-08-01
19
Finns i lager! Kommer snart. Förboka gärna.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ta tillbaka ditt liv och din tid!

Allt fler av oss överväger att prioritera om i livet. Genom att byta karriär eller jobba mindre vill vi välja bort pengar och prylar till förmån för tid och livskvalitet. Men hur funkar det egentligen att leva ett nerväxlat liv? Och var börjar man? I Växla ner ger egenföretagaren och entreprenören Karin Lilja handfasta tips för dig som vill växla ner och göra det med stil.
Med utgångspunkt i praktisk vardagsekonomi och egna erfarenheter berättar Karin hur du får pengarna att räcka utan att göra avkall på vare sig livsnjutningar eller bekvämlighet. Bokens tips är uppdelade på teman som boende, mat, nöje och motion. Ta del av nedväxlingens matematik, där medvetna val gör att du kan må bättre, spara pengar och få mer tid - samtidigt!
Hur stort steget blir för dig beror på hur många val du vill göra. Men oavsett var du börjar, så blir många små val snart ett jättekliv.

KARIN LILJA levde ett hektiskt storstadsliv som tidningsredaktör, radiopratare, författare, föreläsare och dotcom-entreprenör när hon en dag hoppade av jobbkarusellen och omvärderade sin tillvaro. I dag bor hon i skånska Höör, frilansar som webbredaktör och har gott om tid för sina intressen, familj och vänner.

»Går det att hoppa av ekorrhjulet och ändå leva ett bra liv? Författaren Karin Lilja är ett levande exempel på att detta är möjligt.« Annette Sjöberg, BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Växla ner : 77 sätt att leva bättre på mindre
 2. +
 3. Food pharmacy : en berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Food pharmacy : en berättelse om tarmfloror, sn... av Mia Clase, Lina Nertby Aurell (häftad).

Köp båda 2 för 128 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Växla ner : 77 sätt att leva bättre på mindre. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Tänkvärd
  silver, 22 maj 2018

  Väl värd att läsa om man är intresserad av det nedväxlade livet. Bra tips och råd för hur man kan starta ett mindre hektiskt liv med mer tid men mindre pengar.

 2. Att vilja något annat
  Helena Gävert, 19 september 2017

  En bra och tänkvärd bok om ett annat sätt att leva på ens egna villkor utan stress och omöjliga krav.Det gäller bara att våga göra tvärtom

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Lilja

 • Redaktör : en överlevnadsguide

  Åsa Uhlin, Karin Lilja

  Redaktör en överlevnadsguide riktar sig till både den nykläckta redaktören och den med några fler år i yrket bakom sig. Bokens författare menar att hantverket att vara redaktör är sig likt, oavsett om det handlar om tryckta eller digitala medier, ...

Bloggat om Växla ner : 77 sätt att leva bättre på mi...