Min bullet journal (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2018-07-25
Upplaga
1
Förlag
Mima Förlag
Översättare
Ida Jonsson Renman
Originaltitel
My Little Bullet Book
Medarbetare
Sundh, Lars (form)
Dimensioner
200 x 160 x 15 mm
Vikt
349 g
SAB
Dok
ISBN
9789188681195
Min bullet journal (häftad)

Min bullet journal

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-07-25
99
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Bullet Journaling, det nya organisationssystemet som uppmärksammats överallt från Wall Street Journal till Vogue och Martha Stewart - nu för första gången på svenska!

Bli underbart välorganiserad!

Planera, förändra och förbättra ditt liv med Min Bullet-Journal:

-Uppnå perfekt balans i livet

-Ha koll på din att-göra-lista och ditt schema

-Nå dina mål och förverkliga dina drömmar

-Förbättra din hälsa och dina vanor

-Skapa det liv du vill ha

Min bullet journal är ett kreativt, flexibelt och beroendeframkallande organisationssystem. Det kan vara din att göra-lista, din skissbok, anteckningsbok eller dagbok - men antagligen kommer det att vara allt det ovanstående! Min bullet journal lär dig att göra mer med mindre.
Att få ner uppgifter, projekt och mål på papper avlastar hjärnan. Alla till hälften avslutade uppgifter är lösa trådar som hjärnan inte kan koppla bort. Det mest effektiva sättet att försäkra ditt undermedvetna om att allt är under kontroll är att skriva ner dem. När du sedan bockar av dina uppgifter fylls ditt sinne med välbehag, och en känsla av lugn och energi infinner sig.
I Min bullet journal hittar du metoderna och det system som hjälper dig att organisera ditt liv på ett enkelt - och underbart! - sätt.

DAVID SINDEN är den brittiske designern och illustratören bakom den storsäljande färgläggningsboken The Little Book of Calm Coloring. Min bullet journal [The Little Bullet Book] är hans nya bok, som bygger på »Bullet Journaling«, ett kreativt organisationssystem som uppmärksammats överallt från Wall Street Journal, BBC och New York Magazine, till Vogue, Marie Claire, Lifehack och Martha Stewart - och som nu äntligen nått Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Min bullet journal
  2. +
  3. Planera för dina drömmar : ett år av möjligheter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Planera för dina drömmar : ett år av möjligheter av Sanna Sporrong (inbunden).

Köp båda 2 för 204 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Min bullet journal. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Kände mig lurad
    Cecilia Marie Collin, 8 januari 2019

    Jag förväntade mig en bullet journal med prickade sidor, dots. Istället möttes jag av en färdigdesignad bok... där jag inte kan skapa min egen design och där inga prickar finns till stöd ifall jag velat fylla i färdigdesignad sidor. Har läst beskrivningen om och om igen. Trodde det var en tom bullet journal.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Min bullet journal