Den ädla konsten of not giving a f*ck (häftad)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
186
Utgivningsdatum
2018-08-22
Upplaga
1
Förlag
Mima Förlag
Översättare
Gabriel Setterborg
Originaltitel
The Subtle Art of Not Giving a F*ck
Medarbetare
Sundh, Lars (form)
Dimensioner
216 x 137 x 10 mm
Vikt
296 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188681850
Den ädla konsten of not giving a f*ck (häftad)

Den ädla konsten of not giving a f*ck

(1 röst)
Häftad Svenska, 2018-08-22
89 161 Du sparar 72 kr!
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
 

VÄRLDSSUCCÉN - NU ÖVER 3 MILJONER SÅLDA EXEMPLAR!

 

I sin miljonsäljande succébok presenterar Mark Manson ett på ytan enkelt och samtidigt revolutionerande perspektiv: Att bry sig mindre och om färre saker är den mest effektiva nyckeln till ett lyckligt liv!

Länge har vi fått höra att livet blir bättre om vi bara »tänker positivt«, har större ambitioner och försöker mer. Mark Manson säger, med glimten i ögat, »fuck that!«. Det som i praktiken fungerar är att utgå från verkligheten som den är (inte sällan ologisk, oförutsägbar och fucked up) och från oss själva och vad som är rätt för just oss. Och att sedan fokusera, inte på alla möjliga saker som omgivningen vill få oss att tro är nödvändiga (t.ex. att imponera på andra, att alltid ha rätt, att vara framgångsrika i alla sammanhang) utan på det vi verkligen, innerst inne, bryr oss om. Det är först när vi gör det som vi är på rätt väg i tillvaron.

I Den ädla konsten of Not Giving a F*ck får du mängder av skarpa, underhållande anekdoter som illustrerar varför det här perspektivet är så kraftfullt och får oss att må mycket bättre. Du får också ett stort antal kon- kreta tips för hur du förbättrar ditt liv genom att bry dig om färre, men rätt saker.

 

MARK MANSON [f. 1984] är en amerikansk författare vars självbetitlade blogg där han avhandlar ämnen som relationer, livsval och populärpsykologi har över 2 miljoner besökare i månaden. Den ädla konsten of Not Giving a F*ck [The Subtle Art of Not Giving a F*ck] har blivit en internationell supersuccé och redan sålt i över 3 miljoner exemplar. Mark Manson är bosatt i New York.

"Längtan efter positiva upplevelser utgör i sig en negativ upplevelse. Och, paradoxalt nog, är en acceptans av egna negativa erfarenheter i sig något positivt." Mark Manson

"En in-your-face-guide till att leva med integritet och finna lycka även i stundtals svåra situationer. Full av vettiga råd som går emot dina vanliga instinkter, en njutning att läsa och väl värd att läsa om. En måttstock som andra självhjälpsböcker borde mätas med." KIRKUS REVIEWS

"Motståndskraft, lycka och frihet kommer ur att veta vad du ska bry dig om och vad du inte ska bry dig om. Det här är en mästerlig, filosofisk och praktisk bok som lär dig att göra just det." RYAN HOLIDAY, författare till New York Times-bästsäljarenThe Obstacle is the Way and Ego is the Enemy  
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den ädla konsten of not giving a f*ck
  2. +
  3. Bemötandekoden : konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bemötandekoden : konsten att förstå sig på männ... av Lena Skogholm (häftad).

Köp båda 2 för 187 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Den ädla konsten of not giving a f*ck