Yrkessvenska inför praktiken : bygg, fastighet, lager och transport (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Yrkessvenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2017-08-15
Upplaga
1
Förlag
Magnolia Förlag
Illustratör/Fotograf
Cecilia Waxberg
Dimensioner
240 x 170 x 10 mm
Vikt
297 g
SAB
Fct
ISBN
9789188689023
Yrkessvenska inför praktiken : bygg, fastighet, lager och transport (häftad)

Yrkessvenska inför praktiken : bygg, fastighet, lager och transport

(2 röster)
Häftad Svenska, 2017-08-15
212
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Yrkessvenska inför praktiken är en lärobokserie i svenska som andraspråk tänkt att stödja nyanlända på jakt efter ett arbete i Sverige. Denna bok i serien förbereder elever inför praktik inom områdena bygg,fastighet, lager och transport.

Svårighetsgraden är anpassad till kursmålen för Sfi B och är noga utprovad för att ligga på rätt grammatisk nivå för att stödja huvudsyftet med boken som är språklig träning och inlärning av arbetsrelaterade ord och fraser.

Emil Molander som tillsammans med Marita Standár är författarna bakom serien berättar: För många nyanlända är yrkessvenska idag ett viktigt stöd på vägen till en anställning, men det är svårt att hitta rätt läromedel. Denna bokserie ger både ett relevant innehåll för varje yrke och ordentligt med övningar till varje kapitel. Det betyder att lärarna inte behöver lägga tid på att skriva repetitionsövningar och istället kan ägna sig år det som behövs mest: undervisning.

Eleverna får träning inom fyra primära kunskapsområden: läsa, skriva, tala och höra och varje kapitel avslutas med en kunskapskontroll där eleven får en chans att visa upp sina framsteg för läraren. Boken innehåller även uttalskapitel där eleven får lära sig det viktigaste inom ordbetoning samt målgruppsanpassade instruktioner till läraren om vad som är viktigt att tänka på i undervisning och uttalsträning.

Författarna Emil Molander och Marita Standár är synnerligen erfarna och dessutom legitimerade lärare i svenska som andraspråk. Emil Molander har en bakgrund som universitetsadjunkt vid Mittuniversitetet och driver ett utbildningsföretag specialiserat på yrkessvenska för utländska läkare. Marita Standár har över 25 års erfarenhet av undervisning i svenska för vuxna invandrare och undervisar på Sfi i Jönköping.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Yrkessvenska inför praktiken : bygg, fastighet, lager och transport
  2. +
  3. Yrkessvenska inför praktiken : lokalvård, hemtjänst och kök

De som köpt den här boken har ofta också köpt Yrkessvenska inför praktiken : lokalvård, hemtj... av Emil Molander, Marita Standár (häftad).

Köp båda 2 för 406 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna