Dansa vid vulkanens rand (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
327
Utgivningsdatum
2018-04-20
Upplaga
1
Förlag
Sekwa Förlag
Översättare
Emelie Olsson
Originaltitel
Danser au bord de l'abime
Medarbetare
Wickholm, Pär (form)
Dimensioner
200 x 127 x 30 mm
Vikt
374 g
SAB
Hce
ISBN
9789188697202
Dansa vid vulkanens rand (häftad)

Dansa vid vulkanens rand

Häftad Svenska, 2018-04-20
189
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
" Mödrar lär oss att vara tålamodiga, ett mer stillsamt sätt att resignera, eftersom de vet att i begäret och förälskelsen finns också lögner och underkastelse. Begäret håller inte en livstid, sa hon till mig. Inte kärlek heller, svarade jag. Jag tror på det där första mötet, mamma, ögonens språk, yrseln, mullret. Det du tror på, kära barn, kommer att sluta i sorg. Men så är livet. "

Emma är fyrtio år, lyckligt gift med tre barn - ett perfekt liv, enligt henne själv. Men en dag, på väg in i en restaurang, får hon syn på en främmande man som hon inte kan slita sina ögon ifrån. När deras blickar möts vet hon direkt: hon måste vara tillsammans med honom. Emma lämnar sin trygga tillvaro för något nytt, något hon inte har en aning om vad det ska leda till. Men är hon beredd att förlora allt?

Grégoire Delacourt är tillbaka med en passionerad kärlekshistoria som leker med det farliga. Med en lätt ton gräver han i hur lust och åtrå kan driva dig till det oväntade, hur sårbart livet är - och hur allt kan raseras på ett ögonblick.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Grégoire Delacourt