PS från Paris (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (221.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Charlotta Åkerblom
Utgivningsdatum
2019-10-06
Förlag
Sekwa förlag
Översättare
Sofia Nordin Fischer
ISBN
9789188697882

PS från Paris Ljudbok

(23 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-10-06

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
På filmduken är Mia lysande i rollen som förälskad kvinna. I verkliga livet däremot är hon i akut behov av en paus från tillvaron med sin otrogne filmstjärna till man. Hon flyr över engelska kanalen till Paris för att sova på sin vän Daisys soffa, gömma sig bakom en ny frisyr, glasögon och ett jobb som servitris på Daisys restaurang i Montmartre.

Paul är amerikansk författare vars debutroman blivit en internationell bästsäljare. Nu är förväntningarna på uppföljaren enorma och han har kommit till Paris för att försöka skriva i lugn och ro. Men när hans bästa vän lurar iväg honom på en dejt med Mia blir det snart komplicerat. De kämpar emot, ändå det blir allt svårare att bara vara vänner i staden där kärleken aldrig är långt borta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av PS från Paris. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysig liten fransk måbrabok!
    - (Linköping), 12 juni 2021

    En varm mysig bok som utspelar sig i underbara Paris!

  2. Här gäller det att fokusera
    Ingela Nytomt (Uppsala), 26 april 2020

    Handlingen var helt ok med några oväntade vändningar. Dock gjorde uppläsaren att det tidvis blev väldigt rörigt. Inte pga handlingen utan genom att i dialoger ha precis samma röst/ tonfall oavsett vem som sade vad. Det gjorde det tidvis svårt att hänga med i dialogerna.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Marc Levy