Elda i vedspis : en bibel för dig med köksspis, kamin eller kakelugn (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
349
Utgivningsdatum
2018-11-28
Förlag
Pug Förlag
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form) / Bardå, Mattias (foto)
Dimensioner
240 x 170 x 25 mm
Vikt
744 g
SAB
Ppbca
ISBN
9789188699138
Elda i vedspis : en bibel för dig med köksspis, kamin eller kakelugn (inbunden)

Elda i vedspis : en bibel för dig med köksspis, kamin eller kakelugn

(12 röster)
Inbunden,  Svenska, 2018-11-28

Slutsåld

Oavsett du äger eller funderar på att köpa vedspis, är det här den enda bok du faktiskt behöver på vardagsrumsbordet. Den täcker in allt från fakta och historik till recept och rengöring och bjuder på såväl sagolika bilder som fantastiska små berättelser om människor och deras relation till sin egen spis! Helt enkelt en vedspisbibel som det sprakar det om!

I Sverige är vi många som har en relation till vedspisen. Enligt Energimyndigheten fanns år 2013 drygt 640 00 av dem, av någon sort, i våra hushåll och antalet ökar stadigt. Bara i vårt avlånga land har det dessutom genom tiderna funnits åtminstone 50 fabriker som tillverkat dessa vackra och multifunktionella pjäser.

I boken Elda i vedspis får du bland annat lära dig att få fyr på fem minuter, hur du tar hand om din spis, om bränsle och miljöaspekter och att hitta den perfekta temperaturen. Dessutom bjuder boken på fina recept på rätter är perfekta att tillreda i just vedspis.

Peder Edvinsson är journalist, författare och sedan flera år tillbaka själv hängiven ägare av vedspis.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Peder Edvinsson

  • Fantastiska fåglar : en bevingad guide i hjärtat av fågelriket - full av passion och upptäckarlust

    Peder Edvinsson

    Den enda bok jag skulle sätta i händerna på en nybörjare är Fantastiska fåglar. / Anders Wirdheim, journalist & pressansvarig, Birdlife En bevingad guide i hjärtat av fågelriket full av passion och upptäckarlust! Fantastiska fåglar är en vacke...

  • Fjärilsmannen

    Peder Edvinsson, Clas Källander, Bobo Olsson

    "Årets bästa naturbok!" Allers "Det är en underbar läsning; personlig, spänstig och rolig." Tidningen Kulturen "Det här är en alldeles vansinnigt vacker bok. Om ett ämne jag inte visste så mycket om och inte visste att jag...