Gravidstyrka : säker träning för dig som väntar barn (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
231
Utgivningsdatum
2020-08-29
Förlag
Pug Förlag
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form) / Boo, Karin (foto)
Dimensioner
247 x 175 x 22 mm
Vikt
758 g
SAB
Rag
ISBN
9789188699350

Gravidstyrka : säker träning för dig som väntar barn

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-08-29
216
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Gravidstyrka är en heltäckande träningsguide för dig som väntar barn. Den hjälper dig att förstå och lita på din kropp och på ett säkert sätt bygga styrka under hela graviditeten i synnerhet i magen och bäckenbotten och är ett stöd hela vägen fram till förlossning. Alla övningar kan utföras i hemmiljö, utifrån dina egna förutsättningar och helt i din egen takt.

Expertis och erfarenhet
Courtney Landin, personlig tränare och expert på gravid- och mammaträning, har skräddarsytt styrketräningspass för gravida som bidrar till en både fysisk och mental styrka och förberedelse inför själva förlossningen. Bokens många övningar, tydligt illustrerade i både text och bild, genomförs av tv-journalisten Karin Bülow Orrje. Hon delar också med sig av sin personliga erfarenhet av att trots förlamande förlossningsrädsla ha fött två barn inom loppet av tolv månader, och vad gravidträningen inneburit för henne såväl fysiskt som psykiskt.

Courtneys gedigna expertis i kombination med Karins speciella erfarenhet skapar vid sidan av effektiva övningar som alla gravida har glädje av också en starkt engagerande story.

Även gravida kan tryggt träna hårt
Gravidstyrka utgår från ett holistiskt tänk och har en alldeles särskild fokus på coreträning under graviditet. Genom att jobba med andningsteknik och träna magmuskulaturen på rätt sätt visar Courtney Landin att även gravida kvinnor kan känna sig fullt trygga med att träna regelbundet och må bra av det. Hon fokuserar även på förlossningsförberedande moment med intervallträning som efterliknar kroppens sätt att jobba under en förlossning.

Om författarna
Karin Bülow Orrje är nyhetsankare, journalist och mamma till två tätt födda barn. Med hjälp av träning lyckades hon både stärka sin kropp och dämpa ångest-känslorna inför att på nytt föda efter en första dramatisk förlossning. Courtney Landin är också mamma, liksom personlig tränare med en bakgrund som olympier i det amerikanska landslaget i rodel. Hon driver två gym i Stockholm, håller träningsklasser och PT-pass för gravida och föreläser regelbundet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gravidstyrka : säker träning för dig som väntar barn
 2. +
 3. Mammastyrka

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mammastyrka av Karin Bülow Orrje, Courtney Landin (inbunden).

Köp båda 2 för 465 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Gravidstyrka : säker träning för dig som väntar barn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mkt bra!
  Malin, 2 februari 2021

  Den har hjälpt mig super mkt. Jag är gravid med 4e barnet så hade en stor önskan att känna mig stark under graviditeten så jag orkar med mina andra små🥰

 2. Gravidträningsbok nr 1
  Bokmalen, 27 oktober 2020

  Perfekt träningsbok för gravida som inte bara bjuder på träningstips, utan även ger bra råd om vad man bör tänka på samt varför träning och olika övningar är bra för en som gravid och inför förlossningen.

 3. Matnyttig och lätt att ta till sig!
  Sara Jansson, 14 september 2020

  Den här boken krånglar inte till det! Innehåller så mycket bra information och är skriven på ett lättsamt sätt. Layouten känns trevlig och det är lätt att hitta i den om man vill läsa nåt enstaka avsnitt. Också så skönt med en bok som helhjärtat fokuserar på träning för att vara stark och orka både under och efter graviditet, inte att så snabbt som möjligt komma i form för nån beach nåt kommande årtal 👏🏼

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Mammastyrka

  Karin Bülow Orrje, Courtney Landin

  Mammastyrka är boken för alla nyförlösta kvinnor som vill förstå, bygga upp och stärka sin kropp från grunden, utan pekpinnar och press. Den ger trygg guidning och de bästa förutsättningarna för en stark och smärtfri vardag tillsammans med sin väx...