Fantastiska fåglar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-03-15
Upplaga
1
Förlag
Pug Förlag
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form) / Falklind, Hans (foto)
SAB
Ugg
ISBN
9789188699374
Fantastiska fåglar (inbunden)

Fantastiska fåglar

Inbunden Svenska, 2021-03-15
219
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
En bevingad guide i hjärtat av fågelriket full av passion och upptäckarlust!
Fantastiska fåglar är en vacker, underhållande och faktaspäckad bok om våra vanligaste fåglar, som alla har fantastiska egenskaper och beteenden. Vi ser konstant fåglar i vår omgivning och många matar dem i sin trädgård men fåglarna tas också för givet. Med den här boken vill författaren och fågelskådaren Peder Edvinsson få fler att verkligen upptäcka fågeln.

Svenskar fåglar i fokus
Den här boken utgår från fåglarnas viktigaste livsingredienser som boende, familj, jakt och mat. Längs med denna fascinerande resa, med fantastiska bilder av fotografen Hans Falklind, lär vi känna våra vanligaste arter. Många andra fågelböcker tävlar om vilken som visar flest arter till slut blir det så många att det inte går att ta in. I den här boken ligger fokus istället på de fåglar vi faktiskt kan se i vår vardag, i Sverige, på fåglarnas roll för miljön och människan liksom fascinerande fågelfakta överlag. Nyfikna läsare bjuds också på en vägledande guide till fågelskådning.

Om författaren
Fantastiska fåglar är journalisten och författaren Peder Edvinsson tredje bok. 2018 gav han ut den hyllade och uppmärksammade Elda i vedspis. Vad många inte vet är att Peder, redan innan han skaffade sin första vedspis var en passionerad fågelskådare. Idag är han också medlem i exklusiva Club 300, föreningen för fågelskådare som har sett 300 arter eller fler.
Visa hela texten

Fler böcker av Peder Edvinsson

  • Elda i vedspis :en bibel för dig med köksspis, kamin eller kakelugn

    Peder Edvinsson

    Oavsett du äger eller funderar på att köpa vedspis, är det här den enda bok du faktiskt behöver på vardagsrumsbordet. Den täcker in allt från fakta och historik till recept och rengöring och bjuder på såväl sagolika bilder som fantastiska små berä...

  • Fjärilsmannen

    Peder Edvinsson, Clas Källander, Bobo Olsson

    "Årets bästa naturbok!" Allers "Det är en underbar läsning; personlig, spänstig och rolig." Tidningen Kulturen "Det här är en alldeles vansinnigt vacker bok. Om ett ämne jag inte visste så mycket om och inte visste att jag...

Bloggat om Fantastiska fåglar