Ett tidsfördriv att dö för : boken om Kent (inbunden)
På topplistor
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
380
Utgivningsdatum
2021-05-18
Förlag
Pug Förlag
Dimensioner
217 x 142 x 31 mm
Vikt
623 g
SAB
Ijz Kent
ISBN
9789188699527
Ett tidsfördriv att dö för : boken om Kent (inbunden)

Ett tidsfördriv att dö för : boken om Kent

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2021-05-18
219
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
 • Köp nu, betala sen med
Den första heltäckande boken om Sveriges största rockband!
År 2021 är det fem år sedan Kent Sveriges genom tidernas största rockband släppte sitt sista album och gjorde sin allra sista spelning. Linus Kuhlin, senast aktuell med en uppmärksammad biografi om Killinggänget, går nu på djupet med bandets hela, fantastiska karriär.

Kent slog igenom som en sensation och blev bara större och större under de 25 verksamma åren. Anledningen? En viktig nyckel är deras relation med fansen. Kentmedlemmarna må varit trubbiga mot media, men med fansen var det en helt annan sak. Ett tidsfördriv att dö för är också en bok för, och till viss del med, fansen.

"Kents fans gör saker som få andra fans skulle göra för sitt favoritband. De offrar allt från relationer till sömn, arbete och fysisk hälsa för dem. Och vice versa. Det är en ömsesidig relation. Visst harbandet gjort fantastisk, odödlig musik, men lika mycket borde Kent bli ihågkomna för hur de prioriterade, och tog till vara på, sina fans."
/Linus Kuhlin, författare


 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ett tidsfördriv att dö för : boken om Kent
 2. +
 3. Vuxna män gör saker tillsammans : en liten bok om Killinggänget

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vuxna män gör saker tillsammans : en liten bok ... av Linus Kuhlin (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett tidsfördriv att dö för : boken om Kent. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Kronologisk Nöjeshistorik utan Biografistoff
  David Calås, 20 juni 2021

  Kuhlin gör anspråk på att skriva Boken om Kent vilket medför förväntningar om ett rikt berättarstoff om bandets historia. Det märks att bandmedlemmarna själva inte bidragit med nya inspel och insikter om bandets liv och utveckling, varpå författaren får den otacksamma uppgiften att sammanställa det rika material som finns om Kents historia.

  Konsekvensen är att boken blir en kronologisk redogörelse för svensk nöjeshistoria och det intresseobjekt som Sveriges största (och bästa) rockb... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Linus Kuhlin

 • Skuggorna kommer

  Linus Kuhlin

  Cortex var inte som andra band. Deras historia präglades av ständiga medlemsbyten, en oregelbunden skivutgivning och en dramaturgi som går helt emot den konventionella. Ändå blev de tidigt kultförklarade och var ett av den svenska punk- och postpu...

 • Vuxna män gör saker tillsammans : en liten bok om Killinggänget

  Linus Kuhlin

  "Killinggänget bygger mycket på att vi egentligen inte tycker om varandra. / Robert Gustafsson Vuxna män gör saker tillsammans är inte bara en biografi om en av Sveriges mest omtalade konstellationer av kreatörer och komiker utan lika mycket ...