Mammastyrka (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
197
Utgivningsdatum
2022-03-25
Förlag
Pug Förlag
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form) / Boo, Karin (foto)
Dimensioner
247 x 180 x 20 mm
Vikt
676 g
SAB
Rag
ISBN
9789188699671

Mammastyrka

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2022-03-25
249
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Mammastyrka är boken för alla nyförlösta kvinnor som vill förstå, bygga upp och stärka sin kropp från grunden, utan pekpinnar och press. Den ger trygg guidning och de bästa förutsättningarna för en stark och smärtfri vardag tillsammans med sin växande bebis. Av författarna till populära Gravidstyrka.

Till skillnad från andra träningsböcker för nyblivna mammor innehåller Mammastyrka uteslutande övningar som kan göras tillsammans med bebis i vagn, sele eller i din famn. Tillsammans med experter guidas du genom de första veckorna av läkning och hur du på ett säkert sätt sedan kan intensifiera träningen. Boken ger också nyblivna mammor kunskap att förstå sin kropp; hur den påverkats av att vara gravid och föda och vad man kan förvänta sig av den första tiden.

Erfaren mammaduo
Courtney Landin är PT, före detta olympier i det amerikanska landslaget i rodel och mamma. Idag är hon specialiserad på kvinnors hälsa innan och efter förlossning. Hon driver två gym i Stockholm, håller träningsklasser och PT-pass för gravida och nyblivna mammor (däribland Karin) och föreläser regelbundet.

Karin Bülow Orrje är journalist, nyhetsprogramledare och småbarnsmamma som efter flera graviditeter verkligen förstått vikten av att känna sig trygg och stark i sin kropp såväl som mentalt förberedd på hur kroppen påverkas av att bära och föda ett barn. Under 2021 är hon också högaktuell i podden "Gravid vecka för vecka" där lyssnarna tillsammans med två barnmorskor får följa hennes graviditet steg för steg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mammastyrka
  2. +
  3. Gravidstyrka : säker träning för dig som väntar barn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gravidstyrka : säker träning för dig som väntar... av Karin Bülow Orrje, Courtney Landin (inbunden).

Köp båda 2 för 465 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Gravidstyrka : säker träning för dig som väntar barn

    Karin Bülow Orrje, Courtney Landin

    Gravidstyrka är en heltäckande träningsguide för dig som väntar barn. Den hjälper dig att förstå och lita på din kropp och på ett säkert sätt bygga styrka under hela graviditeten i synnerhet i magen och bäckenbotten och är ett stöd hela vägen fram...