Systrar, sol, stränder och en smula yoga (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-03-13
Förlag
Calidris
Dimensioner
200 x 155 x 17 mm
Vikt
363 g
SAB
Hc
ISBN
9789188703095
Systrar, sol, stränder och en smula yoga (häftad)

Systrar, sol, stränder och en smula yoga

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2018-03-13
119
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vad gör man när man känner sig besviken på livet och inte kommer vidare? Svaret för de tre systrarna Eleonora, Fredrika och Victoria är att åka på ett retreat i Kalifornien med sol, stränder och en smula yoga.

Det här är en bok om livet. Om komplicerade syskonrelationer. Om främlingskap i äktenskapet. Om besvikelsen av en krossad dröm och om känslan att alltid vilja vara någon annanstans. Men det är också en bok om yogans kraft, kärleken i nära relationer och kommunikationens betydelse för läkandet. Och vikten av att tro på sig själv - det är först när man stannar upp, som man lär känna sig själv på riktigt.

Johanna Klawitter Beusch föddes i Göteborg 1972, men har även bott i USA, Schweiz och Australien. Hon är gymnasielärare i tyska och engelska och doktor i tysk språkvetenskap. Johanna har arbetat som gymnasie- och universitetslärare, men driver nu sin egen yogastudio. Därutöver har hon skrivit en motivationsbok för elever och studenter som kommer ut på Kakao Förlag våren 2018.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Systrar, sol, stränder och en smula yoga
 2. +
 3. Små smulor av kärlek

De som köpt den här boken har ofta också köpt Små smulor av kärlek av Anouska Knight (häftad).

Köp båda 2 för 183 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Systrar, sol, stränder och en smula yoga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fin och lättläst
  Ann-Sofie Åberg, 3 januari 2019

  Tycker mycket om boken. Den är lättläst och lätt att ta till sig. Språket och sättet att skriva är lite väl enkelt emellanåt, men jag har överseende med det eftersom jag tycker om helheten.

 2. Såå bra
  Josefina, 18 maj 2018

  Deta är en av de bästa bökerna jag läst på länge. Tror nästan jag komer läsa den igen.Rekommenderar den väldigt mycket👍👍💗

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Johanna Klawitter Beusch