Släpp skulden : en pilgrimsresa till Santiago de Compostela - Den portugisiska vägen (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
283
Utgivningsdatum
2020-05-14
Förlag
Calidris förlag
SAB
Rai,Cm.04
ISBN
9789188703163
Släpp skulden : en pilgrimsresa till Santiago de Compostela - Den portugisiska vägen (häftad)

Släpp skulden : en pilgrimsresa till Santiago de Compostela - Den portugisiska vägen

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-05-14
229
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Välkommen med på ett äventyr från Portugal till Spanien! Yogaläraren Therese Lind tar dig med på cykel från Lissabon till Porto i Portugal och vidare som en vandrande pilgrim till Santiago de Compostela. Berättelsen är en djupdykning i en pilgrims hjärta - en ambition om att bli den bästa versionen av sig själv.

Samtidigt som Therese för varje steg kommer närmare sitt mål längtar hon efter att få njuta av livet fullt ut utan skuld eller dåligt samvete. På vägen söker hon svaren på flera av livets svåra gåtor och visar läsaren hur att följa sin egen längtan och leva fullt ut. För att kunna göra det behöver vi lära känna oss själva och släppa taget om det vi inte är.

Boken vill uppmana dig att släppa tankar och mönster som inte tjänar dig längre. Genom att följa både ett yttre och inre äventyr bjuds du in till en närmare kontakt med det gudomliga som finns inom oss alla. Boken vill inspirera dig att vara sann mot dig själv och att följa ditt hjärta. Vi har bara ett liv, och det pågår nu!

Therese Lind är magister i hälsopedagogik, har arbetat i hälsobranschen sedan 2007 och föreläser inom mental träning och medveten närvaro. Hon är yogaläraren som bygger broar mellan yoga, mental träning och andlighet.

Det här är en uppföljare till boken Yoga, Jesus och jag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Släpp skulden : en pilgrimsresa till Santiago de Compostela - Den portugisiska vägen
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Släpp skulden : en pilgrimsresa till Santiago de Compostela - Den portugisiska vägen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok med många dimensioner
    Pia, 19 juli 2020

    Jag läser Therese bok på några dagar och fascineras över det mod som tar henne från Portugal till Santiago de Compostela. Hur ska det gå för henne helt på egna ben, det är frågeställningen som får mig att sträckläsa. Men boken rymmer mycket mer än den fysiska bedriften. Det är många djupa funderingar att känna igen sig i då hela livet spelas upp under resan. Det handlar om allt från att lära sig ta plats till att bli bekväm med att ta emot allt det livet har att ge. I boken ryms också den gud... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Therese Lind