Jag tvivlar på ditt ord (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
William Johnson (del 1)
Antal sidor
331
Utgivningsdatum
2019-06-07
Förlag
Calidris
Dimensioner
210 x 135 x 18 mm
Vikt
401 g
SAB
Hc
ISBN
9789188703897
Jag tvivlar på ditt ord (häftad)

Jag tvivlar på ditt ord

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2019-06-07
219
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En sommarnatt hittas en kvinna brutalt mördad på en badplats i utkanten av den idylliska småstaden Vimmerby, där hon semestrat tillsammans med sin familj.
Polisinspektör William Johnson, som nyligen flyttat tillbaka till sin hemstad tillsammans med sin sambo Josephine, får i uppdrag att för första gången leda en egen polisutredning. William Johnsons uppmärksamhet riktas till en början mot kvinnans man, men misstankar uppstår snart om att det även funnits någon annan som uppvaktat henne. Samtidigt försöker Josephine finna sig tillrätta i sin nya hemstad och vänja sig vid tanken på att hon snart ska bli förälder. Josephine, som alltid tampats med sorgen efter sin egen mamma som rycktes bort alldeles för tidigt, måste för sitt eget välmående söka svaret på vem hennes mamma egentligen var.

Jag tvivlar på ditt ord är en spänningsroman där karaktärernas egna relationer och personliga svårigheter skildras. Författaren Michaela Winglycke, själv uppvuxen utanför Vimmerby, är beteendevetare och studerar juridik. Hon är numera bosatt i Stockholm men tillbringar somrarna i sina hemtrakter där berättelsen utspelar sig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jag tvivlar på ditt ord
 2. +
 3. Allt som är rätt och rent

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt som är rätt och rent av Michaela Winglycke (häftad).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Jag tvivlar på ditt ord. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fantastiskt bra debut.
  bok_stavligt, 30 juli 2020

  En kvinna hittas mördad på en badplats i Vimmerby. Ansvarig för utredningen blir polisinspektör William Johnson, som tillsammans med sin sambo Josephine nyss flyttat tillbaka till sin barndomsstad. Det är den första utredningen han har ansvaret för och trycket på en snabb lösning för att inte skrämma bort turisterna från orten tynger honom. Samtidigt har han också dåligt samvete för att utredningen gör att han försummar Josephine.

  Vilken fantastisk debut. Åter en deckare med relation... Läs hela recensionen

 2. spännande och välskriven
  @bettan_bokprataren (Örebro), 28 juli 2019

  Jag tvivlar på ditt ord - Michaela Winglycke
  Michaelas debut är brilliant, lysande, ja, helt enkelt jättebra. Jag gillar allt i hennes sätt att skriva, de korta kapitlen, drivet, språket och hennes sätt att hålla mig på halster under hela boken.

  Inget är som det verkar och lösningen är verkligen inte förutsebar, precis som jag vill att en bra spänningsbok ska vara.

  läs mer på min blogg https://bokprataren.blogspot.com/2019/07/jag-tvivlar-pa-ditt-ord-michaela.html

 3. Spännande debut!
  Lollos bokhörna, 28 juli 2019

  Ett mord sker i den idylliska småstaden Vimmerby och den nyinflyttade polisinspektören William Johnson får i uppdrag att leda utredningen. "Jag tvivlar på ditt ord" är en väldigt spännande berättelse. Till en början tycker jag att det ät lite väl många personer som det verkar handla om, men det ger sig och det är tvunget. Michaela har skrivit en förbannat bra deckare som innehåller det mesta, kärlek, lögner, svek, vänskap, oförutsägbara händelser, dåtid som påverkar nutid. När jag trodde att ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Michaela Winglycke

 • Allt som är rätt och rent

  Michaela Winglycke

  Det är julafton, snön ligger djup över Vimmerby och tre barnfamiljer firar jul tillsammans. Vännerna är grannar, arbetar tillsammans och umgås på fritiden. Utåt sett verkar de ha allt: kärlek, vänskap, vackra hem och mycket pengar. Men under ytan ...

Bloggat om Jag tvivlar på ditt ord