För alltid i mitt hjärta (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Forstuna (del 2)
Utgivningsdatum
2017-09-07
Förlag
A Nice Noise
Dimensioner
120 x 140 x 5 mm
Vikt
65 g
SAB
Hc
ISBN
9789188711014
För alltid i mitt hjärta (mp3-skiva)

För alltid i mitt hjärta

Mp3-skiva Svenska, 2017-09-07
264
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Kristina och Vivianne, två motpoler vars liv löper parallellt i Solgläntans korridorer när de hälsar på sina mödrar. Sida vid sida i demensens skugga söker de sig till varandra, i behov av ett outtalat stöd.

Vivianne gömmer sin osynliga sorg bakom lager av glada färger och en väldigt lång halsduk. Fast besluten att alltid se det positiva i livet väljer hon att hålla fast i nuet och leva för stunden, tacksam för alla minnen hon får.

Kristina försöker förtränga sitt förflutna, men hon är rädd för att glömma. Rädd att pärlhalsbandet av minnen ska gå sönder. Rädd att bli som sin mamma, som hon i hemlighet önskar livet ur. Men döden kommer aldrig i tid. Den kommer alltid för sent. Eller för tidigt.

För alltid i mitt hjärta är en varm roman om en oväntad vänskap, som kommer att betyda så mycket mer än Kristina och Vivianne någonsin hade kunnat ana. En vänskap som kommer att sträcka sig genom både tid och rum.

"Det är en beundransvärd och realistisk skildring"
"Detta är en realistisk skildring där många säkert kan känna igen sig i en plågsam verklighet, med en förälder som tappat identiteten genom sjukdomen. Det är svårt att gå sönder med värdighet, tänker Kristina [...]" Recension från BTJ.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. För alltid i mitt hjärta
 2. +
 3. Det krävs tusen vackra ord

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det krävs tusen vackra ord av Rose Marie Bouw (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 528 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rose Marie Bouw

 • Konsekvenser av att dö

  Rose Marie Bouw

  Konsekvenser av att dö är en omskakande och gripande berättelse om hur en förlossning förändrade och förstörde liv. Om hur den lyckligaste dagen i livet blev till den värsta. En berättelse om posttraumatiskt stressyndrom, psykos, paranoia och depr...

 • Det krävs tusen vackra ord

  Rose Marie Bouw

  Den morgonen Ulrika ställer sig på vågen och ser 143 kilo bryts förlamningen. En gräns har passerats. Någonstans mellan tjugofyra och trettiosex tappade hon bort sig själv. Hon blinkar mot siffrorna, 143 kilo. Tre små pojkar leker på vardagsrumsma...