Odon (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2019-05-15
Upplaga
1
Förlag
Faun Förlag
Originaltitel
Odon
Medarbetare
Carlsson, Siewert (form)
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
252 g
SAB
Hc
ISBN
9789188719218
Odon (häftad)

Odon

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2019-05-15

Slutsåld

Odon handlar om Gustav och Matilda och deras kamp. Gustav söker hemhörighet efter år av irrfärder i andra länder. Han finner sin hemvist vid älven i en by där lugnet och den gilla gången till en början verkar sövande, men under ytan finns olösta knutar. En bottenlös sjö avslöjar en mörk tid i byns historia. Matilda som tillhör en annan tid, har kampen för rättvisa som drivkraft. Hon vill förändring i sina egna led trots många barn och ett våldsamt motstånd.
Odon är en roman om kamp, längtan, kärlek och svek. En berättelse om att resa ut och att komma hem.

RoseMarie Sjöberg fortsätter att berätta med humanistisk klarsynthet och med knivskarp klasskritik. Hon gestaltar människors livsöden som sammanflätas till en fördjupande helhetsbild. Odon innehåller inslag och gestaltningar från verkliga levnadsöden och är en fristående fortsättning av romanen "Efter herrarnas behag".

Boken utkommer inom kort och kan redan nu beställas för snabb leverans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rosemarie Sjöberg

  • Nu Då

    Rosemarie Sjöberg

    Grusvägen känner igen mina fotsteg som blir dröjande utanför huset där andra bor fastän de inte hör hemma i huset som tillhör mig Att återvända till den plats som en gång var ens hem innebär mer än att öppna dörren till ett hus; det innebär också ...