Lyfta skrot! (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
196
Utgivningsdatum
2023-09-25
Upplaga
1
Förlag
Isaberg förlag
Medarbetare
Wieslander, Anders (form) / Ahlin, Jenny (foto)
Dimensioner
26 x 246 x 192 mm
Vikt
690 g
ISBN
9789188721365
Lyfta skrot! (inbunden)

Lyfta skrot!

Inbunden,  Svenska, 2023-09-25
311
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lyfta skrot! Kan levereras innan julafton
KRAFTFULLA REDSKAP FÖR SJÄLVKÄNSLA, SYSTERSKAP OCH MOD

Det här är inte en bok om att falla, eller om att tycka synd om sig själv. Det är inte heller en bok om att bita ihop och köra huvudet igenom väggen när livet blir tufft, för att på något sätt känna sig bättre än andra. Det är en bok om att möta livets motgångar och utmaningar på ett sätt där de inte blir något som drar ner dig, utan istället ger dig bränsle att våga och växa. Att orka ta plats, följa sina drömmar och utforska sin fulla potential. Det är också en bok om hur kropp och själ hör ihop och om hur jag genom både mitt jobb och i mitt privatliv har hittat kraft i min träning för att bygga en stark och nästan oövervinnerlig person. Hur jag har jobbat hårt och målmedvetet med mig själv för att skapa ett liv där jag sitter vid ratten, äger mina val och lever MITT liv, trots att vägen har varit långt ifrån rak.
Det är en bok om hur träning kan fungera som en katalysator för dina drömmar. För att du ska våga ta mer plats, följa ditt hjärta, gå din väg och sluta ta skit. Hur din syn på dig själv kan ändras genom att du låter träningen få göra dig starkare, inte bara fysiskt utan framförallt mentalt.
Jag ser varje dag hur kvinnor växer och tar plats på ett sätt de aldrig tidigare har gjort, tack vare att de vågar använda sin kropp, blir bekväma med att utmana sig och växer mentalt i samma takt som deras fysiska styrka växer. Träning har historiskt sett varit något som använts för att späka oss, forma idealkroppen eller krympa oss själva in i en mall, men inte nu längre! Nu använder fler och fler kvinnor träningen som ett redskap för att växa, bli mer, säga ifrån, våga vara obekväma och gå sin egen väg. Och det är just detta som har kommit att bli mitt liv. Att få förmånen att guida alla dessa kvinnor till ett större liv, ett mer innehållsrikt liv, och ett mer äkta liv. Där träningen ger redskap för att ge lite mer blanka fan i vad alla andra tycker! Och det är min förhoppning att ännu fler kvinnor ska få chans att hitta den vägen, kanske genom att läsa denna bok?
Min mission, nu och för alltid. Att bygga starka kvinnor, inifrån och ut.
Nu åker vi!
Madeleine Rybeck
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lyfta skrot!
  2. +
  3. Guldet : hästarna, ryttarna och miraklet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Guldet : hästarna, ryttarna och miraklet av Henrik Johnsson, Henrik Von Eckermann, Malin Baryard-Johnsson, Peder Fredricson (inbunden).

Köp båda 2 för 510 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »