Där inget vissnar mera (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
426
Utgivningsdatum
2020-05-14
Förlag
Southside Stories
Översättare
Cecilia Falk
Originaltitel
The way of all flesh
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
230 g
SAB
Hce
ISBN
9789188725653
Där inget vissnar mera (pocket)

Där inget vissnar mera

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2020-05-14
79
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I Edinburghs gamla stadsdelar påträffas på kort tid flera döda unga kvinnor. Samtliga bär spår av en utdragen, plågsam död.

Läkarstudenten Will Raven börjar som lärling hos den erkänt briljante Dr Simpson, som accepterar alla sorters patienter, rika som fattiga. I huset experimenteras det flitigt med nya medicinska landvinningar, inte minst på det spännande området bedövning. Där finns också tjänsteflickan Sarah Fisher, som med sin näsa för oegentligheter ogillar Will från första stund.

Även om motiven skiljer sig åt, har Will och Sarah skäl att undersöka de märkliga dödsfallen närmare. Sökandet för dem djupt in i Edinburghs mörkaste skuggor, där de motvilligt måste börja samarbeta för att överleva.

Där inget vissnar mera är en förtrollande spänningsroman som kombinerar den mörka stämningen från serier som Penny Dreadful och Taboo med den atmosfäriska närvaron i till exempel Ray Celestins prisbelönta Yxmannen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Där inget vissnar mera
  2. +
  3. En njutbar död

De som köpt den här boken har ofta också köpt En njutbar död av Ambrose Parry (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Där inget vissnar mera. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande historisk roman

    Älskade denna bok. Den får en att känna tidsandan och den medicinska utvecklingen förr i tiden. Den visar på klasskillnader och hur svårt kvinnor hade det. Samtidigt är det en mordhistoria och spännande genom hela boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ambrose Parry