Bättre immunförsvar på 21 dagar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
86
Utgivningsdatum
2020-10-15
Förlag
Karneval förlag
ISBN
9789188729712

Bättre immunförsvar på 21 dagar E-bok

Så blir du metabolt friskare och så ökar du din motståndskraft mot infektioner

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2020-10-15
139
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Det bästa försvaret mot covid-19 och andra typer av infektioner är att optimera din metabola hälsa! Det är budskapet i Bättre immunförsvar på 21 dagar.

Här berättar den brittiske läkaren Aseem Malhotra om vad som kän netecknar metabol sjuklighet, hur man mäter den och vad man kan göra för att bli metabolt friskare.

Här beskrivs hur några få men viktiga förändringar av kost, motion och livsstil kan ha en revolutio nerande betydelse för vår metabola hälsa.

Den goda nyheten är att dessa förändringar kan ha stor effekt redan efter kort tid.

Diskussionen om coronapandemin 2020 har varit starkt koncentrerad på själva viruset och de åtgärder social distansering, karantäner, skydds masker och vacciner som anses kunna stoppa det. Aseem Malhotra vänder på perspek tivet och riktar istället sökar ljuset på virusets värdar, människorna, och vad vi kan göra för att bli mer motstånds kraftiga, inte bara mot covid-19 utan även mot andra sjukdomar.

Aseem Malhotra är överläkare inom kardiologi och professor i evidensbaserad medicin. Han är styrelse medlem i King's Fund, en pionjärorga ni sation för en livsstilsinriktad syn på hälsa, och en av grundarna av Action on Sugar. Aseem Malhotra medverkar som expert i brittiska och internationella medier och skriver i tidskrifter som BMJ, British Journal of Sports Medicine och European Scientist. År 2017 utgav han den bästsäljande boken The Pioppi Diet (tillsammans med Donal O'Neill).

"En bättre medicin än alla för skrivna läkemedel tillsammans"
Av Karol Sikora
Den här fantastiska boken kommer att förändra ditt liv. Den är vackert skriven och samman fattar de hälsobudskap som vi alla vet att vi borde följa.
Aseem Malhotra som är en framstående hjärt läkare och ledande förespråkare för en hälsosam livsstil visar i sin bok hur man bäst undviker vår tids verkliga pandemi fetma, metabolt syndrom och pas sivitet. Den billiga lösningen heter bland annat kloka matvanor och träning en betydligt bättre medicin än alla för skrivna läke medel till sammans.
Successivt kommer covid-19-epidemin att försvinna, men konsekvenserna av livsstilssjukdomarna kommer att fortsätta att leda till förtida död. Inga snabba och dramatiska ökningar eller toppar bara ett stigande tid vatten av helt onödiga sjukdomar.
Aseem Malhotras 21- dagarsmetod är ingen någon udda lösning som försö ker sälja på dig någon besynnerlig och ouppnåelig lära, utan den är så välunderbyggd som det bara kan bli. Metoden kommer att få dig att både se bättre ut och känna dig bättre. Börja i dag!

Karol Sikora är läkare, cancerspecialist, grundare av onkologiföretaget Rutherford Health och professor i medicin vid University of Buckingham.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Aseem Malhotra